joi, 4 decembrie 2008

LUMINA POLARIZATA

LUMINA POLARIZATA

Corpul omenesc se compune din 100% celule, mai exact din cca.60-70 milioane de celule. In aceste celule au loc procese chimice, fizice. Pentru ca sistemul celular sa poata functiona acesta are nevoie de o anumita energie care provine din elemente din lumina, aer, apa, dar si din substante nutritive si unde electromagnetice pozitive care provin din mediul nostru inconjurator.

Asadar daca dorim sa mentinem organismul sanatos, este necesar sa putem influenta sistemul biologic pozitiv, sa putem activa capacitatile de autoaparare ale organismului, sa putem elimina factorii de stres si sa putem activa procesele regenerative.

Terapia cu lumina polarizata nu numai ca se poate combina fara probleme cu alte forme de tratament, dar le si sustine si le completeaza, aceasta actionand eficient in profunzimea tesuturilor.

Aparatul Bioptron foloseste lumina polarizata liniar cu lungimea de unda de 400- 2000 mm.

Undele luminoase emise de acest aparat, acopera domeniul de la lumina vizibila la undele infrarosii calde(caldute) Nu contin unde ultraviolete si avand o energie de 40mw/cm2 nu sunt periculoase pentru organism.

Modul de actiune al luminii polarizate.

Dupa multi ani de cercetari in domeniul medical, s-a demonstrat modul in care lumina polarizata actioneaza asupra celulelor si proceselor biologice. Astfel expunerea la lumina polarizata exercita o influenta complexa asupra organismului.

Astfel se pot distinge urmatorii factori de influenta directa:

-actiunea undelor luminoase electromagnetice.

-factori termici.

-factori dependenti de proprietatile biologice ale celulelor

-optice(coeficient de reflexie)

-coeficient de permeabilitate

-coeficient de absorbtie

Sub influenta luminii polarizate creste activitatea energetica a membranei celulare. Procesele de regenerare sunt activate, absorbtia de oxigen in tesuturi si potentialul bioenergetic cresc.

Regenerarea si normalizarea tesuturilor este o consecinta a cresterii potentialului energetic celular.

Lumina polarizata favorizeaza starea generala de sanatate si intareste organismul.

Ea este acceptata deplin in domeniul terapeutic, deoarece:

-are influenta terapeutica in multe afectiuni

-nu sunt cunoscute efecte secundare nedorite.

-folosirea este fara contact direct si este antiseptica

-folosirea luminii polarizate completeaza ideal formele traditionale de tratament

In tratarea bolii de piele Psoriazis cu ajutorul plantelor, respectiv cu Deniplant s-a urmarit inlaturarea deficientelor interne care duc la aparitia acestei boli, avand ca urmare vindecarea de la sine a tesutului epitelial. Din acest motiv durata tratamentului este uneori destul de mare( de la cateva luni la cativa ani)

S-a observat ca folosind in paralel tratamentul cu Deniplant si tratamentul cu lumina polarizata procesul de vindecare a tesuturilor epiteliale se realizeaza mai repede. Insa in acest caz este de retinut faptul ca in momentul vindecarii la suprafata a tesutului epitelial, nu trebuie intrerupt tratamentul cu Deniplant, deoarece exista posibilitatea ca acele probleme interne care produc boala sa nu se fi rezolvat(chiar daca la exterior nu mai sunt semne). Din acest motiv este necesar continuarea inca o perioada de timp a tratamentului cu plante (cu pauze la o zi, doua, etc). Daca in aceasta perioada de tratament cu pauze nu mai apare nici o leziune epiteliala, se poate considera ca tratamentul poate fi intrerupt definitiv.

Ca si in cazul psoriazisului cand lumina polarizata actioneaza asupra tesuturilor epiteliale distruse, fiind nevoie si de un tratament intern si in alte afectiuni este recomandat sa se procedeze in mod asemanator. Fie se apeleaza la medicina alopata folosind medicamentele obtinute prin sinteza, fie se apeleaza la produsele fitoterapeutice

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic