joi, 25 decembrie 2008

A DENIPLANT tea cégér - PSORIASIS

hacsak nem diéta
hacsak nem balzsam
hacsak nem megelõzõ

A Deniplant tea többszörös kisérletek utján jött létre. Giurgiu Gheorghe feltaláló pszoriázisban szenvedett 17 évvel ezelött. A betegség súlyossága és a gyógyszerek hatástalansága késztették a feltalálót hogy kisérletezzen többféle gyógynövény kombinációt ameddig a végleges összeállitást megtalálta. Használva ezt a teát a leziók 2 év alatt eltüntek és soha nem jelentek meg többet még akkor sem amikor az illető nagy stresszen ment keresztül (az esetek kb. 90%-ban a stressz váltja ki a betegséget)
1994-ben Gheorghe Giurgiu megalapozta a Speranta (Remény) alapitványt a pszoriázis kezelésére amelyik jelenleg 500 esetet számol a betegség visszafejlödésében és a betegek 85% -a meggyógyult.
1997-ben a Deniplant tea megkapta az aranyérmet a nemzetközi Inventa kiállitáson, Bukarestben.
2005-ben a Deniplant terméket beiktatták az OSIM egyesületbe.
OSIM- felfedezéseket akreditáló (jóváhagyó) egyesület.
DENIPLANT
30 gr. Termesztett és vadon nőtt gyógynövények nem szennyezett helyről .
Ezeket Gheorghe Giurgiu gyűjtőtte össze.
Használati utasitás:
Egy liter vizbe tegyenek egy tasakocska gyógynövényt. Hozzáadható egy citrom (100-150 gr) hajason, felszeletelve. Főzzük addig amig 750 ml marad (a főzési idő 15-20 perc miután felfőtt a viz).
Miután kihűlt, kivesszük a citromot, izlés szerint édesitjük cukorral vagy mézzel (inkább mézzel). Ha cukrot használunk akkor egyszerre tegyük bele a gyógynövényekkel a vizbe hogy együtt főljenek fel.
Ezt a 750 ml több részben meg kell inni a nap folyamán. Ugyancsak aznap meg kell enni a citromot is. Ezt mindennap meg kell ismételni.
www.deniplant.ro/forum
Ha ugy döntött,hogy használja a teát a következőket vegye figyelembe:
Nem kell diétázni a tea használatakor és nincs ellenjavalata sem.
Külsőleg nem kell használni a krémeket amit eddig használtak. Ha nem tudja kihagyni a krémeket akkor használjon akármilyen kozmetikai krémet ami nem tartalmaz orvosságot.
Szükséges, hogy leszoktassuk a szervezetet ezekről a krémekről. Ha a kozmetikai krém nem használ, ahol nagyon muszály használhatjuk a megszokott krémet párhuzamosan a kozmetikai krémmel de csak nagyon vékonyan és nagyon ritkán.
Ne vakarozzanak és ne tépjék le a képződőtt hámsejteket. Maguktol kőnnyen leesnek ahogy haladnak a gyógyulás felé. Ha hozzányúlnak meghosszabitják a gyógyúlás folyamatát és megtőrténik hogy elterjedjenek a leziók.
Mindennap tusolhatnak de ne súrolják erőssen a bőrt száritáskor.
Több információért a következő telefonszámok hivhatók:
021/2338973 vagy
0744827881,
postai hivatal:072196016

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic