miercuri, 11 ianuarie 2012

informatii referitoare la tratamentul psoriazisului.

Domnule Giurgiu,

Am gasit adresa dumneavoastra in timp ce cautam pe internet informatii referitoare la tratamentul psoriazisului. Sotul meu a fost diagnosticat cu aceasta boala. Va rog sa imi trimiteti un prospect al ceaiului Deniplant. Ma intereseaza sa il comand.
Va multumesc.

DENIPLANT®
Plante medicinale

Mod de folosire
|ntr-un litru de ap` pune]i plantele dintr-un pliculet. Se mai adaug` o l`m#ie (100-150gr) cu coaj` cu tot, t`iat` felii. Se fierbe p#n` r`m#n 750ml. (Timpul de fierbere este 15-20 minute dup` ce a dat in clocot.) Dup` ce s-a r`cit,(se lasa de seara pana dimineata) se \ndep`rteaz` l`m#ia [i se indulce[te dup` gust cu zah`r sau miere de albine(de preferin]` miere). Dac` se folose[te zah`r pentru \ndulcire, se va pune \n ap` odat` cu plantele, pentru a trece [i acesta prin procesul de fierbere.
Toat` cantitatea de 750 ml se va bea \n cursul zilei \n mai multe prize (c#te pu]in) .
Tot \n aceea[i zi se va m#nca [i l`m#ia fiart`, cu coaj` cu tot, \ndulcit` dup` preferin]`.
Termen de valabilitate: 2 ani

Daca apar manifestari neplacute intrerupeti administrarea ceaiului si adresati-va medicului curant.

Dupa prima luna de folosire, in termen de 15 zile,daca nu sunteti multumit, puteti veni personal la biroul Deniplant cu acest prospect pentru a primi banii inapoi.Dupa acest termen nu mai puteti primi banii inapoi..Detalii pe www.deniplant.ro Tel :0744827881

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic