duminică, 15 ianuarie 2012

diagnosticat cu psoriazis

Buna ziua,
Fratele meu, 56 ani, din Bucuresti, - a fost diagnosticat cu psoriazis in urma cu 5 ani; se pare ca a aparut ca urmare a tratamentului indelungat, zilnic, cu carbamazepina si fenobarbital prescris in urma unui anevrism (cerebral) de artera comunicanta dreapta operat in 1997 - caz pentru care este si pensionat cu handicap grad I cu insotitor.
Acum ne confruntam cu o agravare a psoriazisului, in sensul ca s-a generalizat, plagile fiind si pe scalp, brate, abdomen, intreg spatele si picioare.
Sintem disperati ca toate unguentele si solutiile aplicate - daivonex, dermovate, diprogenta, diprosalic, akerat, asorian - nu ajuta nici macar la disparitia mancarimilor; se scarpina pana la sange iar in aceasta iarna ne-am confruntat si cu artrita psoriazica - umflaturi si dureri mari ale gleznelor, articulatiile degetelor la maini si picioare; radiografiile bazinului si ale membrelor au aratat si o demineralizare.
Cred ca ar fi foarte bine daca s-ar putea sa il vedeti inainte de a aplica tratamentul, care desi pare scump, daca are efect nu mai stam pe ganduri; vom face un efort si-l vom aplica, numai sa nu-l mai vad suferind.
Se poate colabora pe messenger?
Va multumesc anticipat pt.timpul acordat!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti

Buna ziua
Eu nu sunt medic, deci nu pot acorda consultatii.
Eu sunt agricultor, cultiv si vand plante medicinale.
Daca doriti sa cumparati plantele Deniplant ma puteti gasi la biroul deniplant vinerea intre orele 14 si 16
detalii la http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm
Alte informatii la 0744827881 sau 0212338973
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic