sâmbătă, 12 decembrie 2009

ihtioza chiar de la nastere

Bine v-am gasit ,
Cred ca inainte de toate trebuie sa ma prezint, nu? Am 31 ani, sunt din Galati, si am primit ca ... zestre ihtioza. Nu la o anumita varsta cum este in cazul multora dintre voi, ci chiar de la nastere. Medicii mi-au spus ca nu am nici o forma usoara, nici una grava... undeva pe la mijloc. Un mare dezavantaj il am pentru ca eu un transpir, deci pielea mea nu respira. Toamna si primavara sunt ceva mai bine, datorita umiditatii din aer. Vara... un chin.
Am citit de-a lungul anilor tot ceea ce se poate citi legat de ihtioza sau psoriazis, inclusiv articole din alte tari. Parerea mea este ca nici una din aceste boli nu se poate vindeca complet. Da, exista ameliorari, exista reactii pozitive ale organismului mai ales la primele utilizari ale unui medicament sau orice alt remediu, dar cu timpul organismul nu mai pastreaza aceste reactii, si de cele mai multe ori boala revine.
Cand eram mic copil am avut norocul sa fiu consultata de Dr Cozak. Atentie. Nu acel Kozak despre care se vorbeste acum, si care, dupa mine, este un impostor. Vorbesc despre un alt Cozak, care din nefericire a incetat din viata acum multi ani. De la d-lui stiu ca o solutie, la un moment dat, cand se va trece de nivelul de experimente, va fi transplantul cu celule Stem. Medical vorbind este ceva promitator. Tot d-lui mi-a prescris un tratament cu Neotigason, un medicament cu efecte foarte bune, as putea spune ca, respectand un regim alimentar, se vede clar o imbunatatire in proportie de 80% a aspectului pielii. Nu stiu daca are aceleasi efecte si la psoriazis, dar la cei care sufera de ihtioza a dat rezultate bune.
Am vazut multi naturisti sau medici in general spunand ca regimul nu e important in remediile lor. Gresit. Aceste boli au mare legatura cu ficatul, si orice ii face rau lui, agraveaza si boala in sine. Prajelile, cafeaua sau alte produse bazate pe cofeina, bauturile alcoolice sau fumatul nu ajuta cu nimic, indiferent ce tratament urmam. Din contra, ori ne tin pe loc, ori ne fac mai rau.
Nu am incercat ceaiurile Deniplant dar am de gand sa o fac. Nu stiu daca si in ce masura vor avea efect la mine, sunt constienta ca depinde foarte mult si de organism, si de gravitatea bolii, etc. Dar stiti cum e, pana nu incercam, nu avem de unde sti.
Ca produse care, la mine cel putin, au avut efect bun, va recomand cele din gama Eucerin. Sunt cam scumpe din pacate, eu am primit ca o sponsorizare cateva lotiuni si am fost uimita sa vad ce rezultat au avut. Ele sunt pe baza de uree, adica ceva ce lipseste la majoritatea dintre cei ce sufera de psoriazis si ihtioza.
Din pacate vor trece extrem de multi ani pana cand aceste afectiuni isi vor gasi un remediu clar. Si pana atunci nu ne ramane decat sa acceptam realitatea asa cum e si sa ne facem placuti prin ceea ce avem in suflet



Buna seara

Este foarte bine ca ai realizat ca sufletul are corp si ca mai important este primul.
Am discutat prin anul 1994 si eu cu Domnul Cozak si mi-a spus cum proceda dansul la psoriazis. Chiar imi propusese o colaborare pe atunci in sensul ca bolnavul, in paralel cu ceaiul sa tina regim si sa foloseasca unguentele preparate de dansul . Spunea pe atunci ca in cateva zile sau saptamani leziunile vor disparea. Eu insa i-am precizat ca va fi doar o amagire, o cosmetizare la suprafata si cum am fost bolnav de psoriasis sigur nu as fi fost multumit de acest lucru.
Pe internet sunt atatea produse care fac acest lucru.

Da, in aceste afectiuni ficatul, rinichii si organele suprarenale sunt implicate. Daca regimul alimentar sau cortizonul din unguente ar rezolva deficientele lor, ar fi ok, insa am constatat ca in afara de o dezintoxicare, regimul nu face si cand se intrerupe boala recidiveaza.
Cat despre efectul cortizonului imi permit sa nu discut pentru ca nu sunt specialist. Las medicii si farmacistii sa-si spuna cuvantul si imi pare rau ca nu o fac.
Consider ca fiecare ar trebui sa vada ce aliment ii face bine si care nu.
Eu spun ca acest lucru e un regim de bun simt.
Am vazut si bolnav care dupa ce a baut o jumatate de litru de voca ,mi-a reprosat ca s-a inrosit tot si s-a umplut de psoriazis, ca eu i-am spus ca poate manca si bea ce vrea. Aceluia i-am spus sa nu mai bea ceaiul Deniplant si sa se trateze cu votca.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic