joi, 28 ianuarie 2010

Trackerul GPS/GPRS/GSM un gadget pentru cei cu masini de fite

Cu Trackerul GPS/GPRS/GSM poti dormi linistit. Satelitii iti vegheaza masina 24h din 24h.
http://www.medactiv.ro/gps/tracker.htm
Asa este, am dormit mai linistit. Aceasta alarma auto cu localizare prin GPS (Tracker GPS/GPRS/GSM) isi merita banii. M-a costat 600 lei plus un abonament de 1 euro pe luna la vodafone pentru a-ti asigura legatura dintre alarma si telefonul mobil si dintre alarma si internet.

Acum un sfert de ora am facut proba in teren sa vad daca imi opreste motorul din mers.
Scenariul a fost urmatorul. Fiica mea s-a postat in fata calculatorului avand aplicatia tracker deschisa si telefonul mobil langa ea. Numarul de mobil al ei a fost setat pe alarma auto GPS/GPRS/GSM. Eu trebuia sa fac pe hotul, sa fur masina si sa plec cu ea. Se presupune ca hotul a furat si cheile.
Am anulat alarma masinii din telecomanda, pentru a nu face zgomot. Am descuiat usa si am pornit motorul.Fiica mea mi-a facut semn pe fereastra ca a primit deja un SMS in care a fost anuntata ca usa masinii a fost deschisa, apoi inca un SMS ca motorul a pornit.
Eu am plecat pe un traseu pe care nu i l-am spus fiicei mele. Dupa numai 300 de metri parcursi motorul se opreste ca si cand nu ar mai avea benzina(normal , comanda SMS data de pe telefonul ei a intrerupt alimentarea motorului cu benzina.) Am scos din viteza si am lasat-o sa mearga pana s-a oprit singura. Am dat la cheie inca o data sa vad daca mai pleca si nu a vrut de loc. Cred ca as fi omorat bateria daca nu as fi stiut ce s-a intamplat, ca alarma GPS/GPRS/GSM isi facuse datoria si a taiat alimentarea cu benzina.
Am sunat-o pe fiica mea care urmarise traseul meu pe harta de pe computer si am rugat-o sa dea SMS pentru anularea comenzii . A inceput sa faca misto de mine si mi-a spus ca daca nu-i promit ca ii voi cumpara si ei una pentru masina ei, nu imi va da SMS . Am acceptat, pentru a putea sa ma intorc cu masina acasa. A fost o invatare de minte pentru ca as fi putut introduce in memoria alarmei GPS/GPRS/GSM si numarul meu de telefon si as fi putut da si eu acea comand de anulare.
Am revenit in birou si mi-a povestit totul , cum a vazut pe unde am ajuns cu masina si cum a dat comanda SMS de oprire a masinii.
Asadar, Trackerul GPS/GPRS/GSM isi face datoria pe deplin.

Maine voi face testul sa vad daca poti asculta pe teleforul mobil ce se intampla in masina cand hotul ti-o fura si pleca cu ea.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic