miercuri, 4 noiembrie 2009

psoriazis pustulos

02.03.2007 – “Iata-ne ajunse la cea de a treia saptamana de tratament cu deniplant. Se vad deja imbunatatiri ale evolutiei bolii. Cum? Batranica mea a urmat cu strictete tratamentul, intrerupand orice alt medicament. I-a fost destul de greu, dar acum deja pielea incepe sa aibe un alt aspect. In primul rand nu se mai scarpina, iar scuamele au inceput sa se curete cu usurinta, obtinand aspect estetic (daca pot sa ma exprim astfel).
Nu este invatata sa bea ceai, dar se straduie, vazand ca au inceput sa apara rezultate. Sper din tot sufletul sa se remedieze complet. Prin natura meseriei vin in contact cu multe persoane si am ocazia sa discut cu acestea despre stresul vietii lor - psoriazisul .
Pentru ca vreau sa fac cunoscut tratamentul cu acest ceai, am recomandat cu caldura datele necesare intrarii pe forum si implicit cu administratorii, pentru a beneficia de tratament. Multe din aceste persoane au incercat diverse alte tratamente care nu au facut decat sa le remedieze boala in aparenta, dupa care aceasta a revenit mai virulenta. Oamenii sunt receptivi si desigur curiosi sa incerce si acest tratament despre care nu au mai auzit. In curand, sper sa aveti noi membri care folosesc acest tratament.
Despre batranica mea, vom mai vorbi si va voi tine la curent cu noi date referitoare la evolutia tratmentului.”

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic