sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Bolnavi care discuta despre psoriazis

Tudorache Constanta:Pot consuma ceaiul asa la infinit?Consum de 4 ani.

giurgiu
MODERATOR
eu zic ca se poate consuma cat doreste fiecare.
Nefiind un medicament, nu se poate ajunge la dependenta medicala, daca la acest lucru va ganditi.

Asa cum fiecare om manaca toata viata pentru a exista si nu se pune problema ca are o dependenta, iar deniplant se poate incadra in categoria alimentelor(este un supliment alimentar), el se poate consuma atata timp cat organismul are nevoie de el.

Important este ca el ajuta si poate face bine si nu rau.

Anda
Ieri am cumparat ceaiul. Azi este prima zi cand beau. Cate 2-3 guri, cu pauze de 15- 30 min, incepand de la ora 7 dim . Dar am observat ca am o senzatie in gat ca atunci cand bila secreta prea mult suc gastric.Lamaia n-o voi manca.

Cum de 4 ani???? Cand am citit pe internet despre ceai, durata era de pana la 7 luni cu vindecare completa! Chiar imi tragi psihicul catre zero! Si ce incantata eram ieri cand l-am cumparat!!!!

giurgiu
MODERATOR
Nu este o durata limita in tratamentul cu deniplant
Personal am consumat ceaiul acesta 2,5 ani si nu mi-a cazut moralul ci dimpotriva.
In momentul cand am vazut ca nu mai trebuie sa folosesc alt medicament si ma refer in principal la unguente, am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de picior. Am zis ca pot sa beau ceaiul toata viata ca nu ma mai intereseaza . Repet ce spuneam mai sus:cum in fiecare zi trebuie sa mananc ca sa traiesc pot bea un ceai ca sa imi fie bine.

Nu vad cum poate sa iti scada moralul cand vei vedea ca ceaiul deniplant trateaza cauzele interne si pielea se vindeca singura.


Anda
Titlul subiectului: Preparare ceai

Azi am inteles de ce ieri aveam in gat gust de suc gastric si ceaiul era amar (desi pusesem 4 linguri de zahar la fierbere). Lamaia pusa in exces daduse acest rezultat.Neapreciind cele 100-150g lamaie, am pus in ceai o lamaie mare, toata, taiata felii. Aseara, pentru ceaiul de astazi, am adaugat doar feliile de la 1/2 lamaie si ceaiul este excelent la gust.Asadar aveti grija la cantitati.

giurgiu
MODERATOR

Este si normal daca nu cititi cu atentie prospectul si faceti "dupa ureche"
De multe ori un amanunt pe care il considerati minor poate avea o mare importanta.

Daca nu veti avea rabdarea sa cititi absolut tot ce am scris eu pe net nu veti intelege cum sa luptati cu aceasta boala.

Eu sunt convins ca daca toti ar respecta 100% ce scriu eu acolo acel procent de reusita de 85% ar creste chiar la 95%.
_________________

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic