miercuri, 16 martie 2016

Lupus eritematos diseminat

  Titlul subiectului: [Despre Maladii autoimune] Lupus eritematos diseminat
Buna ziua,

Eu sufar de o alergie sau cel putin asa am crezut vreo 6-7 ani de zile pana mai ieri cand am aflat ca de fapt este o maladie autoimuna. Am o problema de imunitate ca sa inteleaga toata lumea, la mine se manifesta ca o urticarie atunci cand fac un efort fizic mare ori cand ma expun la soare imi apar blande, la dusuri fierbinti, etc.. Vara sunt mai predominante pt ca este sezonul cald.

Ultimele sedinte la alergologul m-au cam pus pe ganduri, adica prea facea pe suparatul atunci cand eu eram suparat si ii ziceam ca nu au nici un efect medicamentele. Ieri zicea sa mai repetam testele cu toate ca eu i-am zis ca nu am vazut nici o imbunatatire si chiar i-am povestit cea mai recenta intamplare. La care el s-a enervat si mi-a zis ca daca e nu mai fac testele si gata.. si intr-un cuvant ma trimite la plimbare. Ori e ca el, ori nu mai e deloc.  Am ramas putin surprins, ca mi-a mai facut de vreo 2 ori faze din astea dar nu am bagat in seama. Se apucase sa imi scrie iar o reteta cu medicamente alopate care nu aveau decat sa stopeze pe moment aceasta problema, dar i-am zis sa facem testele totusi. Nu stiu probabil ca el se astepta ca eu cand vin la el.. sa ii zic ca totul este ok, sa nu comentez nimic din ceea ce zice el, sa stau cuminte cu manutele la spate chiar daca a trecut mai bine de 1 an de zile de cand il vizitez... sa nu prea imi dea nici o explicatie..

Asta imi aduce aminte de un caz care l-am citit in ziar, tot asa o tipa care era arondata din coincidenta tot la acelasi Centru Medical ca si mine s-a dus la doctor si i-a zis ca nu se simte bine. Dupa ce i-a facut niste teste si acele teste au iesit ok, doctorul a zis ca nu are nici pe dracu. Dar ea avea ceva ca altfel nu venea, s-a dus tipa acasa si a murit dupa aia.

In fine si sa revin la cazul meu.
Dupa discutia de ieri cand mi-a zis ca de ce sufar eu nu o sa scap niciodata -pot cel mult sa tin in frau boala, adica sa mentin stabila situatia- si dupa atitudinea lui fara sa imi dea prea multe explicatii, am decis ca este momentul sa iau eu fraurile in mana.
Eu sunt de principiu ca nimic nu este imposibil în aceasta viata, totul este posibil, imposibilitatile si le creaza omul singur si tot el trebuie sa le depaşeasca!
Si am inceput sa pornesc investigatia pe net pornind de la ultimele analize ale mele la care am iesit pozitiv
Ca sa recapitulez primele diagnostice date de dl doctor au fost : urticarie, uritacarie fizicala, urticarie colinergica, urticarie comp. autoimuna(ultimul).
Prima data cand am venit la el i-am zis ca am mai incercat cu antihistaminice si nu au avut efect, si mi-a dat niste chestii cu tratament alopat dar iar fara nici un efect.
Asta iarna am venit la dansul si m-a pus sa facem niste teste mai avansate de imunitate.. nu mi-a zis exact despre ce era vorba. Dar documentandu-ma mai bine despre Lupusul eritematos, am observat ca de fapt pt asta erau. Dar nu mi-a zis nimic, mi-a zis doar ca sunt niste probleme de imunitate dupa teste.
Am sa expun aici rezultatele la cateva din testele din dec 2008 :
Imunologie / Rezultate / Interval de referinta
ADN ds(Ac anti ADN dublucatenar)
-Anticorpi anti ADNds / <4.5 / <7.5
Ac anti nucleari(ANA)- test calitativ
-Anticorpi antinucleari(AAN) / 1:80 / <1:80
-Comentarii:
Tipar punctiform.
Rezultat nespecific. In colagenoze, ANA sunt prezenti la titruri mai mari.
CIC(complexe imune circulante)
-CIC-complexe imune circulante / 14.02 / <10.8
CH 50(Complement total)
-rezultat / 81.00% / 85.00-125.00
-comentarii
Activitate hemolitica redusa. Deficienta de complement total.
Nivelul scazut se asociaza cu vasculita generalizata acuta cu complexe imune, lupus eritematos, glomerulonefrita postinfectioasa acuta, glomerulonefrita membranoproliferativa, vasculita cu deficit de complement (sindromul McDuffie), coagulare intravasculara, pancreatita acuta.
-------
Dupa asta mi-a preparat un autovaccin si am repetat testele care erau proaste. Am observat ca unele teste au iesit favorabile, dar urticaria persista si acum.
Denumire // Rezultate//Interval de referinta

Ac anti nucleari(ANA)- test calitativ
-Anticorpi antinucleari(AAN) negativ

CIC(complexe imune circulante)
-CIC-complexe imune circulante / 23.5 / <10.8
CH 50(Complement total)
-rezultat / 106.00% / 85.00-125.00
--------
Am facut iar tratament cu autovaccin dar urticaria inca este prezenta. Si am o senzatie ca acum la teste iar vor iesi pozitive CIC-urile. Va tin la curent cu evolutia mea.
Pt ca in fond si la urma urmei cel mai mult conteaza ce simti tu, sau cel putin asa sunt eu. Daca simt ca este ceva in neregula cu mine, atunci chiar este.. indiferent cum au iesit testele. Mai ales ca exista posibilitatea sa nu se faca testele care trebuie.

Documentandu-ma mai mult despre aceste complexe imune circulante am dat de lupusul eritematos diseminat. Simptomele ar fi cam acestea, depinde de ce organe sunt afectate si cat de sever::
- oboseala
- durerile articulare
- probleme ale pielii
- fotosensibilitatea
- simptome ale sistemului nervos
- afectiuni cardiace
- probleme legate de sanatatea mintala:
- febra
- modificari ale greutatii corporale
- pierderea parului (alopecia):
- adenomegalia
- fenomenul Raynaud
- inflamatia vaselor sanguine (vasculita):
Mi-am dat seama ca si eu am cam majoritatea din aceste simptome.
Am prezentat oboseala fff grava in ultima perioada, am avut un concediu de vreo 15 zile in care as fii dormit si zi si noapte de am zis ca este ceva in neregula cu mine. Ma simteam obosit.
Prezint dureri articulare. Problemele pielii si fotosensibilitate sunt problemele principale la mine.
Si prezint si un rash cutanat pe fatza si chiar cand m-am dus la derma mi-a zis ca , chiar daca dau cu unguente ca sa imi treaca este posibil sa reapara si ca de fapt este si in cap si asa se prezinta si matreata.
Prezint simptome ale sistemului nervos, afectiuni cardiace. Mi s-a intamplat acum in primavara sa merg vreo 10 min pe jos si dintr-o data am simtit ca mi se taie picioarele, de 2 ori mi s-a intamplat.. sau altadata sa ma intepe inima. Mie nu mi se mai intamplasera chestiile astea niciodata. De am ajuns sa ma interesez de deteriorarea circulatiei sanguine inaintea declansarii unui atac cardiac sau a unei congestii cerebrale. Modificari ale greutatii corporale, in ultima perioada am vazut ca pot sa ma ingras ff repede... etc

Eu acum nu bag mana in foc ca am am LED, asta este doar o presupunere de-a mea pt ca in fond si la urma urmei eu nu sunt doctor.
Dar o probleme de imunitate sigur am.
Cert este ca as vrea sa incerc si eu ceaiul tau Deniplant, am inteles ca e natural... sau Imuniplant cred ca ar fii mai adecvat in cazul meu
Are ceva efecte negative? as dori sa stiu si eu mai multe daca se poate..

Mi-a placut ce ai scris si aici:http://www.eafacere.ro/firme/giurgiu-gheorghe_2994.html
"Consultanta in probleme de medicina naturista in dermatologie Daca am nevoie de ceva inventez. "

Multam fain,

Buna ziua,
Da, asa este eu cand am nevoie de ceva mai intai incerc sa rezolv singur si daca nu pot apelez la alta persoana.
Legat de problema ta , poti incerca ceaiul deniplant.
Daca nu esti multumit dupa o luna, poti primi banii inapoi
_________________
www.deniplant.ro
www.imuniplant.ro
www.alergiplant.ro
www.deniplant.ro/deniplant_kids.htm

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic