sâmbătă, 26 ianuarie 2008

Gripa, fara antibiotice si Prevenirea gripei

Gripa, fara antibiotice

Gripa este o boala infectioasa grava, determinata de virusurile gripale de tip A si B. Virusurile gripale distrug rapid membrana mucoasa a tractului respirator, incepand de la nas si pana la bronhii. In membrana mucoasa bacteriile pot prolifera provocand infectii precum sinuzita, faringita sau otita.

Virusurile gripale circulante in sezonul rece se transmit de la o persoana la alta prin tuse sau prin stranut. Dupa ce au fost inhalate in caile respiratorii, virusurile patrund si se multiplica in celulele sanatoase ale corpului, distrugandu-le. Proliferarea foarte rapida a virusurilor provoaca simptomele gripei in organism. Cei mai expusi sunt cei trecuti de 65 de ani, persoanele cu sistemul imunitar slabit (mai ales cele cu HIV/SIDA), copiii mici, pacientii cu boli cronice respiratorii, cardiace sau renale. Specialistii spun ca pana in preznet nu s-a identificat nici un factor genetic care sa ii faca pe anumiti oameni mai sensibili la gripa. Insa se stie ca anumite

Integral in Romania Libera »

Prevenirea gripei

Anul acesta cei care au baut ceaiul Deniplant nu au mai facut gripa, pentru ca acest ceai ajuta la intarirea sistemului imunitar si previne astfel de infectii.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic