sâmbătă, 10 mai 2008

Discutii de la biroul deniplant

Daca ati avut rabdarea sa cititi brosura Am fost bolnav de psoriazis , ati vazut prin ce am trecut eu pana sa scap de acesta boala. Ganditi-va ca in fata mea nu exista ce exista acum pentru voi, anume Deniplant cu cazurile rezolvate in spatele lui.
Nu a fost nimeni care sa-mi spuna ca exista o sansa, dimpotriva toti imi spuneau ca nu am nici o sansa si ca voi muri cu el.
Pe acest fond eu m-am incapatinat in a nu ceda si mi-am spus zilnic ca voi reusi pana la urma sa-i dau de cap si nesuferitului de psoriazis.
Poate ati vazut ca nu am pregatire in electronica, insa acest lucru nu m-a impiedicat sa fac o inventie in acest domeniu.
Asa a fost si cu medicina, stiind ca cel mai bun medic este pacientul insusi, daca vrea neaparat sa sa vindece. Ca sa faci o descoperire, care sa duca pana la urma la o inventie, trebuie sa-ti programezi computerul-ce-l porti cu tine zilnic- sa caute sa rezolve problema respectiva .
El va lucra pentru tine tot timpul, chiar si atunci cand dormi sau cand te plimbi prin parc.

Voi aveti acum Deniplant, stiti ca exista o sansa chiar daca ea ajunge acum numai la 85%, trebuie sa va agatati de ea si sa nu cedati.

Ieri a venit cineva la mine si ma intreba ce sa faca, sa continue sau nu . Incepuse tratamentul de cateva luni si nu era convins nici acum ca poate scapa de boala, desi organsmul i-a aratat acest lucru.
El dorea sa-i spun eu, ceea ce insusi nu-si spunea.Ei bine nu am facut acest lucru. De ce sa-i spun eu ca se vindeca, daca el nu crede desi vede acest lucru.
I-am spus doatr atat , daca vrea sa continue continua, daca ii este mai bine de cat inaite sa continue, iar daca vrea parerea unui specialist sa mearga la medic, sa-l consulte, pentru ca medicul este acela care poate sa-i recomande un tratament sau altul.

Poate am facut bine, poate nu, insa i-am aratat ca numai el are puterea de a hotara daca se va vindeca sau nu.

Apoi mi-a spus ca va continua, insa sa-i spun cat va dura.
Iarasi l-am dezmagit un pic, insa l-am facut sa inteleaga faptul ca numai organismul sau ii va spune cum se va vindeca, mai repede sau mai incet, daca va avea perioade de stagnare sau recaderi.

Un alt pacient mi-a spus ca dupa trei luni nu mai avea nimic pe bust , leziunile mai erau pe picioare doar, iar dupa sarbatorile de pasti au mai aparut leziuni pe piept. L-am intrebat ce facuse de pasti , cat miel si bautura a consumat , iar el stiti ce mi-a raspuns: Pai nu dumneavoastra mi-ati spus ca nu trebuie sa tin regim ?.
Asadar eu eram vinovat ca el a facut excese.
Omul de fiecare data incearca sa dea vina pe cineva de necazurile lui, trebuie sa gaseasca pe altcineva vinovat.
Mi-am insusit critica si cand am inceput sa-i spun ce regim trebuie sa tina, nu i-a convenit.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic