vineri, 16 mai 2008

De ce nu incerci si ceva de marire a sanilor de slabit si asa mai departe

-- Previous Private Message --
[B]Sent by :[/B] s.mahrina
[B]Sent :[/B] 16 Mai 2008 at 08:57

Da cred ca e bine ce faci m-am uitat pe forum.De ce nu incerci si ceva de marire a sanilor de slabit si asa mai departe zic ca ti-ar creste profitul. DE exemplu cunosc foarte multe pers care beau ceaiuri de stres de durere de picioare de ulcer.Vad ca esti destul de bun in ceaiuri de ce nu ajuti si lumaea cu alte boli . Sunt foarte multi care asteapta o minune de ceai. Si foarte multi inca nu stiu ca exista acest site al tau. Bafta in continuare.[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink[/IMG]

Buna ziua
In primul rand multumesc pentru aprecieri.
Deviza mea este "daca am nevoie de ceva inventez", chiar si apa calda cum spun unii , daca stiu ca ma va costa mai putin de cat cea de la robinet.

Problema slabirii este mai delicata si daca nu este abordata cum trebuie nu poate duce la rezultate bune.
De cat sa fac un ceai care sa stea pe raft pentru ca nu face ce scrie pe el, mai bine renunt.
Pentru slabit as avea nevoie de niste plante care cresc numai pe litoralul romanesc in acesta perioada.Si cum niciodata nu am ajuns acolo sa le culeg, nu am putut duce la bun sfarsit acest proiect.
Acum insa exista un ceai(IMUNIPLANT) pentru reglarea metabolismului, si odata realizat acest lucru se poate si slabi daca se respecta un anumit procedeu de alimentatie obisnuita.
Putem discuta cu alta ocazie mai multe amanunte.
Cealalta problema a maririi sanilor ar fi o idee insa deocamdata nu stiu de la ce sa pornesc.

Cu stima
Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic