duminică, 28 noiembrie 2021

Test pentru sanatate metabolica

           Dacă  vârsta de sănătate metabolică  este echivalentă sau mai mică decât vârsta reală, atunci aceasta este o veste minunată!

        Aceasta înseamnă că nivelul zahărului din sânge, trigliceridele, lipoproteinele cu densitate ridicată, colesterolul (HDL), tensiunea arterială și circumferința taliei sunt toate într-un interval ideal.
        Cu toate acestea, dacă vârsta de  sănătate metabolică  depășește 10 ani vârsta reală, ați putea fi predispus la unele sau la toate aceste afecțiuni, deoarece aceștia sunt markeri care se referă direct la riscul de boli de inimă, diabet și accident vascular cerebral.

        De asemenea, ați putea constata că vă îngrășați în jurul taliei/mijlocului,  și vă este greu să pierdeți.

        Acest lucru se datorează faptului că vârsta de sănătate metabolică afectează modul în care ardem grăsimile și controlează cât de mult și unde ne îngrășăm.
        Dacă răspundeți da la oricare dintre aceste întrebări, atunci este posibil căile metabolice să fie supuse stresului și vârsta metabolică să fie mai mare decât vârsta în ani.
1. Aveti peste 40 de ani?
2. Ați încercat și nu ați reușit să slăbiți, dar nu știți de ce?
3. Începeți o dietă într-o zi de luni dimineață și aruncați prosopul până marți după-amiază?
4. V-ați îngrășat in zona mijlocului/taliei, chiar dacă mâncați alimente sănătoase și faceți mișcare?
5. Va simțiti scăpat de sub control și îngrijorat de sănătatea dvs, dar nu știti ce să faceti?
        Luați calculatorul de vârstă metabolică online
        Completați Calculatorul de vârstă metabolică, durează doar 5 minute.

       
        Test de vârstă metabolică
        Pierderea în greutate metabolică
        Opțiunile noastre actuale privind stilul de viață, nivelurile de anxietate și stres, medicamentele pe care le luăm și tiparele de somn au toate un efect asupra sănătății metabolice
        Vestea bună este că, dacă știți ce impact au alegerile alimentare actuale și stilul de viață asupra  vârstei de sănătate metabolică, puteți găsi cel mai esențial ingredient al oricărui plan de alimentație sănătoasă - voința și motivația!
        Rezultatele testului online de sănătate metabolică  vă pot ajuta să găsiți o dietă sănătoasă și echilibrată, dar, mai important, vă pot face să înțelegeți modul în care alegerile  privind stilul de viață, nivelul de stres, hormonii și obiceiurile vă afectează atât sănătatea, cât și modul în care corpul depozitează și folosește energie.
        Vârsta metabolică  are impact asupra metabolismului  și asta ne determină să ne îngrășăm, mai ales după vârsta de 40 de ani.
        Cum este sănătatea metabolică?
        Este timpul să vă uitați la  vârsta sănătății metabolice, mai degrabă decât să numărați caloriile, dacă încercați să slăbiți.
        Cafeaua de dimineață
        Va treziti cu senzație de oboseală, încât beti o cafea pentru a va da energie
        Prânz de lucru
        Gustați ceva la 11 dimineața, lucrați la prânz, apoi vă simțiți ciudat la 3 dupa-amiaza? Așadar, aveți o bază de proteine ​​sănătoasă sau un fruct pentru a vă oferi un impuls - poate un pic de prăjitură sau niște biscuiți pentru că sunteți pe punctul de a-i lucra la sală!
        Masa de seară
        Va intoarceti tarziu, astfel încât să aveți ceva rapid și ușor, deoarece sunteți prea obosit și flămând pentru a începe să tăiați legume și să gătiți de la zero.
        Relaxati-va
        Aveti nevoie de un pahar de vin pentru a va relaxa? Meritați niște ciocolată sau budincă, deoarece a fost o zi lungă și ați fost bine ...
        Ora de culcare .. Dormi?
        Adormiți pe canapea, atunci când ajungeți în sfârșit la culcare, vă treziți în timpul nopții, având nevoie să mergeți la toaletă sau să aveți o transpirație fierbinte?

       

        Resetați sănătatea metabolică
        Majoritatea oamenilor caută sfaturi nutriționale doar pentru pierderea în greutate. Încep noi diete, numără calorii, se lipsesc de alimente, dar mai des sunt de fapt îngrijorați de sănătate pe termen lung.
        Nivelul de colesterol este ridicat, la fel și tensiunea arterială - poate că și-au văzut medicul, dar încă nu sunt gata să înceapă să ia medicamente, deci ce pot face? 
        De ce vârsta metabolică afectează sănătatea?
        Pe măsură ce sănătatea metabolică începe să îmbătrânească, căile noastre metabolice încetinesc.

        Acest lucru nu ne determină doar să ne îngrășăm în jurul mijlocului, ci afectează și nivelul zahărului din sânge, funcția ficatului și calitatea microbiotei intestinale.
        Efectul pe termen lung al unui dezechilibru al zahărului din sânge este diabetul, care adesea aduce cu sine tensiune arterială crescută și niveluri crescute de colesterol.

        Să ne amintim că, de obicei, nu avem o singură boală, avem o combinație de afecțiuni care ne pot afecta sănătatea.

        Efectuati un test de sănătate metabolică
        Majoritatea pacientilor  spun că se luptă cu forța de voință și motivația de a trece săptămâna. Urmarea oricărui plan de nutriție în weekend este de obicei imposibilă.

        Dar dacă ati cunoaste consecințele reale ale alegerilor dvs actuale ale stilului de viață?

        Învățarea vârstei de sănătate metabolică este singurul lucru care oferă omului motivația de a-și schimba stilul de viață.
       

-----------------------

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic