joi, 11 noiembrie 2021

Perfuzii cu vitamina C

Terapii ortomoleculare. Perfuzii cu vitamina C

        Există numeroase dovezi științifice medicale ce susțin utilizarea terapiei cu vitamina C.

        Această vitamină este unul din cei mai eficienți agenți antivirali, având abilitatea de a neutraliza și elimina un număr mare de compuși toxici.

        Vitamina C crește rezistența organismului la infecții, îmbunătățind considerabil capacitatea sistemului imunitar de a neutraliza infecțiile fungice și bacteriene.

        Institutul Național de Sănătate (NIH), SUA, este una din cele mai importante instituții medicale ce confirmă, prin studii clinice și pe modele animale, proprietățile anticancerigene ale acestui compus.

        În anii 1940-1970, medicul Frederick Robert Klenner și dublul laureat al premiului Nobel, Linus Pauling, au fost printre primii cercetători care au observat efectele benefice ale administrării vitaminei C în doze mari (zeci de grame) pacienților diagnosticați cu poliomielită, pneumonie virală, hepatită, zona zoster și cancer.

        Deși au existat și încă există reticențe în lumea medicală privind administrarea unor doze atât de mari de acid ascorbic, numeroase studii au dovedit eficiența unui astfel de tratament.

        Literatura de specialitate amintește de numeroase cazuri și studii clinice ce au dovedit un efect de îmbunătățire a calității vieții pacientului sau chiar remisia diferitelor forme de cancer în urma administrării vitaminei C.

        Administrarea intravenoasă a acidului ascorbic în tratamentul cancerului este justificată de: 

·                concentrațiile plasmatice de ascorbat (concentrații milimolare) pot fi atinse sigur și eficient prin administrare parenterală,

·                studiile in vitro și in vivo care au arătat că, la concentrații milimolare, ascorbatul este toxic față de celulele canceroase, având capacitatea de a inhiba procesele de angiogeneză, ce susțin dezvoltarea tumorilor,

·                vitamina C are tendința de a se acumula la nivelul tumorilor, determinând inhibarea dezvoltării acesteia .

·                numeroase cazuri clinice publicate raportează eficiența antitumorală, îmbunănătățirea calității vieții pacientului, scăderea markarilor inflamatori și tumorali în urma tratamentului cu vitamina C,

·                studii clinice, faza I, indică prezența a puține efecte adverse la administrarea parenterală a vitaminei C.

        Beneficii

        Principalele beneficii pe care terapia intravenoasă cu vitamina C le aduce pacienților sunt:         scăderea sindroamului dureros posttraumatic, creșterea capacității de vindecare a organismului, creșterea vitalității,         rezistența la infecțiile virale, bacteriene, fungice, detoxifierea hepatică și sanguină, îmbunătățirea funcției sistemului imun, cerebral și osos.

              Sursa

https://www.imuno-medica.ro/terapii-ortomoleculare-perfuzii-cu-vitamina-c

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic