sâmbătă, 14 decembrie 2013

legatura intre alimentatie si aparitia diferitelor eczeme si a psoriazisului.

Am fost intrebat de mai multe ori ce parere am despre regimul alimentar pentru psoriazis .
Chiar mai jos aveti un astfel de comentariu.


"Se pare ca exista o stransa legatura intre alimentatie si aparitia diferitelor eczeme si a psoriazisului. Acestea pot sa apara ca urmare a unei alergii fata de un anumit aliment. Din momentul in care acel aliment este eliminat din alimentatie corpul incepe sa se vindece. Se pot face in spital diferite teste pentru a descoperi la ce alimente suntem alergici, dar putem sa ne analizam si singuri alimentatia si sa incercam sa aflam care ar putea sa fie problema...."

Personal nu sunt de acord cu tinerea unui anumit regim alimentar pe timpul tratamentului cu ceaiul Deniplant.
Desigur, sunt si alte tratamente la care este recomandat un astfel de regim. 
Problema care se pune in acele cazuri, cine rezolva psoriazisul tratamentul sau regimul; ce se intampla daca intrerupem regimul sau nu-l mai tinem de loc; exista un regim pe care sa-l tinem toata viata?

Da, sunt de acord ca exista alimente care pot genera alergii sau afectiuni cutanate. In aceste cazuri este bine la inceput sa ne ferim de acel aliment, apoi sa cautam sa vedem ce a  determinat organismul sa raspunda cu o alergie la acel aliment . Daca era un aliment alterat sau modificat fizico-chimic, era normal ca organismului sa nu-i prieasca.
Dar daca a mai consumat si altcineva acel aliment si nu a patit nimic, atunci e o problema cu organismul nostru, ce  trebuie descoperita si rezolvata.
Simpla eliminare din alimentatie a acelui aliment, nu este o solutie , pentru ca daca veti continua in acest fel, veti vedea ca peste un timp vor aparea si alte alimente la care veti avea aceeasi reactie.

 






Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic