duminică, 1 februarie 2009

DENIPLANT 30 gr. Termesztett és vadon nőtt gyógynövények nem szennyezett helyről . Ezeket Gheorghe Giurgiu gyűjtőtte össze.

DENIPLANT 30 gr. Termesztett és vadon nőtt gyógynövények nem szennyezett helyről . Ezeket Gheorghe Giurgiu gyűjtőtte össze.

.DENIPLANT 30 gr. Termesztett és vadon nőtt gyógynövények nem szennyezett helyről . Ezeket Gheorghe Giurgiu gyűjtőtte össze.

DENIPLANT
30 gr. Termesztett és vadon nőtt gyógynövények nem szennyezett helyről .
Ezeket Gheorghe Giurgiu gyűjtőtte össze.

Használati utasitás:

Egy liter vizbe tegyenek egy tasakocska gyógynövényt. Hozzáadható egy citrom (100-150 gr) hajason, felszeletelve. Főzzük addig amig 750 ml marad (a főzési idő 15-20 perc miután felfőtt a viz).
Miután kihűlt, kivesszük a citromot, izlés szerint édesitjük cukorral vagy mézzel (inkább mézzel). Ha cukrot használunk akkor egyszerre tegyük bele a gyógynövényekkel a vizbe hogy együtt főljenek fel.
Ezt a 750 ml több részben meg kell inni a nap folyamán. Ugyancsak aznap meg kell enni a citromot is. Ezt mindennap meg kell ismételni.
www.deniplant.ro/forum

Ha ugy döntött,hogy használja a teát a következőket vegye figyelembe:

Nem kell diétázni a tea használatakor és nincs ellenjavalata sem.

Külsőleg nem kell használni a krémeket amit eddig használtak. Ha nem tudja kihagyni a krémeket akkor használjon akármilyen kozmetikai krémet ami nem tartalmaz orvosságot.
Szükséges, hogy leszoktassuk a szervezetet ezekről a krémekről. Ha a kozmetikai krém nem használ, ahol nagyon muszály használhatjuk a megszokott krémet párhuzamosan a kozmetikai krémmel de csak nagyon vékonyan és nagyon ritkán.

Ne vakarozzanak és ne tépjék le a képződőtt hámsejteket. Maguktol kőnnyen leesnek ahogy haladnak a gyógyulás felé. Ha hozzányúlnak meghosszabitják a gyógyúlás folyamatát és megtőrténik hogy elterjedjenek a leziók.

Mindennap tusolhatnak de ne súrolják erőssen a bőrt száritáskor.

Több információért a következő telefonszámok hivhatók:
021/2338973 vagy
0744827881,
postai hivatal:0721960169

giurgiu@deniplant.ro
www.deniplant.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

ellenorizni kell:)

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic