joi, 21 aprilie 2016

Dermatita seboreica

Buna ziua, numele meu este Silviu si am o dermatita seboreica de vreo 10 ani care se incapataneaza sa ramana. Din fericire pt mine este localizata doar la nivelul scalpului sub forma de scoame. De-a lungul timpului am mai avut cate o pata rosie pe spate sau pe stern ori la picior dar treceau singure dupa cateva saptamani fara sa le fac nimik pt. ca nu ma deranjau. Dadeam atentie doar capului care in permanenta era acoperit cu niste cojite si care se vedeau destul de urat. Am inceput si eu tratamentul de 4 zile si astept cu nerabdare si incredere sa vad rezultatul ca m-am saturat de inestetica matreata. Am vazut putini pe forum cu dermatita, oare mai sunt cu aceasta boala care folosesc tratamentul ca as vrea sa stiu evolutii la cateva luni dupa tratament.
Nu vreau sa ma amagesc singur dar dupa 4 zile de tratament mi-a disparut roseata de pe frunte; pe mine cel putin m-a incurajat.
Tratamentul cu ceaiul miraculos il tolerez destul de bine, il beau neidulcit iar lamaia o mananc cu zahar.
Have a nice day!!!

Prima luna de tratament
Buna ziua, sunt si eu "fericitul" posesor al unei dermatite seboreice, de cativa ani buni si am inceput tratamentul cu DENIPLANT si vreau sa va zic ca rezultatele nu au intarziat sa apara; avand in vedere vechimea bolii de vreo 10 ani sau mai mult sa stiti dragi colegi de suferinta ca DENIPLANT chiar da rezultate; spre exemplu eu aveam la nivelul fruntii o roseata si niste cojite destul de mari iar dupa folosirea ceaiului timp de o luna sa stiti ca a disparut roseata si cojile sunt mai putine; binenteles ca aveam tot capul, pe dupa urechi dar pe frunte erau cel mai vizibile; sfatul meu atat pentru cei cu dermatite cat si pt cei cu psoriazis care sunt la inceput de tratament ca si mine este sa nu va pierdeti speranta chiar daca nu vedeti rezultate imediate, totul porneste din interiorul organismului, sa nu va asteptati de la DENIPLANT sa actioneze ca o crema gen Dermovate pe care aproape toti am folosit-o si care in aparenta si la suprafata iti vindeca leziunile ca dupa cateva saptamani sa reapara mai puternice.
Beti DENIPLANT si nu mai cautati alte variante alternative care sunt mai scumpe, ceaiul asta s-a dovedit cel mai bun si asta nu e doar parerea mea care poate suna ca o reclama dar e adevarata, dovada si acest forum de oameni cu probleme ca ale mele; ce produs farmaceutic sau naturist are un forum in care pacientii sa scrie de bine sau de rau despre produsele lor si sa li se pastreze mesajele negative?sau sa li se dea banii inapoi daca nu sunt multumiti. Si am o curiozitate la care as dori sa-mi raspunda domnul Giurgiu: Cati pacienti asa zis nemultumiti ati avut care au solicitat banii inapoi dar realisti nu smecheri, adica sa zica domnule eu am folosit ceaiul asa cum azti spus dumneavostra si nu a aparut nici o schimbare.
Sanatate la toata lumea!!!

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic