sâmbătă, 26 septembrie 2009

va contactez in legatura cu actiunea demarata de mine in vederea achizitionarii preparatului pentru tratarea psoriazisului

Ma numesc H.....L......si va contactez in legatura cu actiunea demarata de mine in vederea achizitionarii preparatului pentru tratarea psoriazisului necesara demararii tratamentului pentru sotul meu H......G... (de pe a carui adresa de email va scriu acum)/.
Va transmit atasat confirmarea efectuarii platii tarifului de 150 lei pentru achizionarea unui ceai DeniPlant pentru tratarea psoriazisului (in attachment este formularul emis de Posta Romana dupa achitarea tarifului).
De la Oficiul postal mi s-a spus ca puteti ridica suma trimisa de mine dupa 10 min de la depunere. De asemenea, mi-au specificat sa Oficiile postale din Bucuresti au program si sambata - astfel incat veti putea intra in posesia banilor si in cursul zilei de maine.
Rugamintea noastra este de a ne trimite cit puteti de urgent acest ceai, utilizand serviciile de curierat rapid - respectiv prin Fancourier, taxele de transport urmand a le achita noi la primirea coletului. Pentru aceasta va comunicam datele ce vor fi trecute la destinar....
Asteptam cu nerabdare ceaiul pentru psoriazis!
Va dorim sanatate si echilibru !

Buna ziua
Curierul nostru merge la posta numai dimineata.
Noi nu lucram sambata
Luni se vor ridica banii si cel tarziu marti va pleca coletul de la noi asa cum ati precizat prin fan curier
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic