vineri, 18 septembrie 2009

POLIPSORIAZIS-boala de care sufera clasa noastra politica.

POLIPSORIAZIS-boala de care sufera clasa noastra politica.
In lume se cunosc mai multe forme de psoriazis, insa de POLIPSORIAZIS nu a auzit nimeni.
Poli=politica si Psoriazis=psoriazis
Desi ma ocup de mai mult timp de psoriazis, abia acum am realizat ca la noi exista si acesta forma care tinde sa se generalizeze in toata clasa.
Psoriazisul pentru cine nu cunoaste, este o boala incurabila, caracterizata printr-un proces accelerat de regenerare a tesutului epitelial, deci de ingrosare a pielii(a soriciului).
Ea poate aparea in copilarie sau la maturitate,cel afectat de acesta maladie va face tot posibilul sa ascunda acest lucru pentru a nu fi indepartat din cercul prietenilor sai si marginalizat.
Psoriazisul creaza mancarimi.
La "ai nostii", desi nu-i mananca pielea, ei se scarpina intre ei pentru ca toti au leziuni.
Pentru a nu mai spune ca "ai nostii" sunt in majoritate dalmatieni, facand astfel un deserviciul acestei rase de caini care este una dintre cele mai frumoase, propun sa spunem ca ei sufera de polipsoriazis.Unii chiar la propriu.
Sper ca marea majoritate a bolnavilor, nu se va supara pe mine, pentru ca astfel se va trage un semnal pentru ca aceasta maladie sa nu mai fie marginalizanta si mai stii, poate va fi o boala cu care sa ne mandrim.
Cum spuneam, boala poate fi capatata din copilarie, fara a fi nimeni vinovat.
Cu 20 ani in urma majoritatea celor potentati avea grija ca odraslele lor sa primeasca o ingrijire iesita din comun, si pentru acest lucru,daca nu-i trimiteau in strainatate sa invete, aveau grija ca aici sa fie indoctrinati de mici cu politica partidului, politica celui care conduce. Astfel acesti copii dobandeau fara sa vrea acesta dorinta de a fi superior celui de langa el, in acelasi timp ei incercand sa ascunda celor din jur adevarata cauza.
Realizand ca au asa ceva si procesul fiind accelerat, ajungeau foarte repede sa doreasca sa–si schimbe hainele (pielea, dar naravul ba) si profitand de schimbarile climaterice(politice) au ajuns la putere facand rocada generatiilor.
Psoriazisul nu este ereditar, insa predispozitia se transmite uneori chiar si generatiei a treia sau a patra.
De aceea putem vedea astazi la "ai nostii" traditii cu predispozitii.
Psoriazisul se declanseaza pe fond nervos sau stress. Aratati-mi unul care nu este stresat de ascensiunea sa catre functii si putere.
Unii recunosc aceasta boala public si din acel moment nu mai sunt complexati si pe jumatate sunt vindecati.
Pe acest principiu se bazeaza si "ai nostrii" care-si recunosc partial trecutul, avand impresia ca gata acum pot scoate capul in lume, dar nu realizeaza ca petele inca li se mai vad pe fata si pe maini.
Si-au cumparat pentru acest lucru oglinzi speciale, numite acum TV unde imaginea lor este de fiecare data cosmetizata inainte. Au impresia ca poporul nu poate vede dincolo de sticla. Fratilor, polipsoriazisul nu este invizibil.
Asa cum bolnavul de psoriazis trebuie sa-si unga zilnic ranile pentru a supravietui, si "ai nostii" isi ung zilnic trecutul pentru a fi cat mai luminos.
Bolnavul nu stie, pentru ca nimeni nu-i spune acest lucru, ca de fiecare data cand isi da cu unguente, mai rau isi face pentru ca boala va exploda si cu mai mare intensitate.
La fel fac si ei cand incearca sa-si unga ranile trecutului, nu realizeaza ca alifia care li-i servita acum drept remediu, de fapt este un placebo care mai devreme sau mai tarziu nu-si va mai face efectul mult dorit si petele de la dosar tot nu vor fi sterse.
Cum in psoriazis daca nu recunosti ca ai acesta boala si nu incerci sa tratezi cauzele interne care il declanseaza si intretin nu scapi de el, asa si la "ai nostrii" daca nu vor recunoaste ca au avut pete in dosar, daca nu vor recunoaste ca sunt bolnavi de putere si nu incearca sa elimine cauzele care ii pot imbolnavi, degeaba se ascund, degeaba merg la medici prin strainatate sa le mai cosmetizeze ranile, ca tot nu vor fi oameni curati.
Vor fi de fiecare data aratati cu degetul asa cum sunt aratati acum bolnavii de psoriazis.
NB:Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.(nu cu unguente)

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic