luni, 12 aprilie 2010

Am apelat la dv.pentru a-mi trimite ceaiul DEMIPLANT pentru fiul meu,diagnosticat cu psoriazis vulgar

Buna dimineata,domnule Giurgiu
Ma numesc B...... S.........si sunt din Galati.Am apelat la dv.pentru a-mi trimite ceaiul DEMIPLANT pentru fiul meu,diagnosticat cu psoriazis vulgar.Problema este ca dupa o luna de tratament nu a simtit o ameliorare a bolii,senzatia de mancarime persista si ranile nu au inceput sa se vindece.Mentionez ca nu a putut sa manance lamaia din ceai.Credeti ca trebuie urmat tratamentul cu ceaiuri o perioada mai mare de timp,efectele se vor vedea mai tarziu? Ati mai avut cazuri de acest fel? Are vreo importanta ca nu a mancat lamaia din ceai este obligatoriu sa o manance? Este dezamagit,are si bacalaureatul in acest an si nu stiu cum pot sa-l ajut.Cu scuzele de rigoare pentru multele intrebari adresate astept un raspuns de la dv.care sa ne dea o speranta in rezolvarea acestei probleme.Astept orice sfat din partea unui specialist ca dv.
Va multumesc anticipat,
Cu stima si respect

Buna ziua
Cel mai bine cred ca ar fi ca el sa citeasca pe forum ce au scris ceilalti bolnavi care au consumat ceaiul deniplant.
Trebuie analizat cum era inainte si cum este acum. Inainte daca nu folosea unguente ce se intampla, si ce s-a intamplat acum. Cum erau cojile inainte si cum sunt acum .Daca acum se desprind mai usor ca o matreata mai mare, daca au mai scazut din grosime.
El este cel care stie cum a fost si cu este acum.
Daca nu este nici o deosebire si este chiar mai rau, inseamna ca organismul nu a raspuns la acest ceai.
Pe forum gasiti relatarile unora care au vazut imbunatatiri dupa 2sau chiar 3 luni, insa eu nu pot sa va recomand sa sa faceti asa, pentru ca apoi sa spuneti ca eu am avut interesul sa cumparati ceaiul.
El este singurul care stie daca i-a facut bine si vrea sa continuie sau nu.
Referitor la lamaie, noi am spus cum este cel mai bine sa se faca, insa fiecare decide daca face asa sau nu. Au fost care au mancat si lamaia, au fost care nu au mancat.Daca ma intrebati pe mine va pot spune ca eu am mancat-o.

Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic