luni, 3 februarie 2014

Sufar de aceasta afectiune numita Psoriazis de foarte multa vreme.

Buna ziua ! 
Sufar de aceasta afectiune numita Psoriazis de foarte multa vreme. Am incercat fel si fel de produse pana in prezent, insa doar din cele prescrise de medici specialisti, sau produse verificate ca fiind sigure. In prezent sunt intr-o stare buna, afectiunea de care sufar fiind sub control. Cu toate acestea, psoriazisul tot apare si asi vrea sa incerc ceva ce ar putea sa ma ajute pentru o perioada mai indelungata. Nu am incredere in vanzarile online daca nu provin de la companii sau firme foarte cunoscute , nu am incredere nici in vanzari neanregistrate, necontrolate, etc.
Asi dori totusi sa incerc ceaiul dumneavoastra, dar mai inainte de a face o comanda v-asi ruga sa-mi furnizati cateva informatii legate de denumirea firmei dumneavoastra, inclusiv forma de organizare (SRL, PFA, etc), cat si CUI de la ANAF si datele de inregistrare la ORC. Fac aceasta solicitare deoarece am cautat aceste date pe internet si nu am gasit aceste informatii. Intotdeauna analizez aceste informatii mai inainte de a comanda ceva de pe internet, ba chiar si direct de la sediul producatorului. De asemenea, ma intereseaza sa stiu ce plante contine ceaiul dumneavoastra si daca aceste date sunt inscrise pe ambalaj. Conform legii, astfel de date sunt obligatoriu de prevazut pe ambalajele produselor, inclusiv informatiile legate de producator. Restul informatiilor le am deja de pe site-ul dumneavoastra ,,deniplant.ro''.

Cu stima. I.......B.....

Astept un raspuns si va multumesc !
 
 
 
Buna ziua,

Cum a-ti vazut pe internet, eu am fost bolnav de psoriazis si cu plante m-am vindecat.

Detalii despre mine gasiti tot pe internet.
ca din anul 2002 cultiv si vand plante medicinale fiind Agricultor (conform certificatelor de producator emise de primarie).

Plantele sunt sub forma de pulbere si sunt puse in pungi de plastic.

Eu le distribui la Bucuresti unde vin o data pe luna intre orele 12-16.

Daca va mai pot fi de folos cu ceva, va rog sa imi spuneti.

Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic