marți, 18 februarie 2014

Implantul dentar, un subiect controversat


Implantul dentar, un subiect controversat



 Conceptia de osteointegrare, regenerare tisulara si grefa osoasa au contribuit la extinderea indicatiilor implanturilor dentare si la cresterea ratei de succes a acestora............articol complet  la.....





Sigur ca implantul dentar devine o solutie salvatoare cand nu se mai poate repara nimic la un dinte.
Totusi trebuie avut in vedere pregatirea organismului pentru o astfel de interventie si ma refer la intarirea sistemului imunitar in primul rand.
Dupa fiecare procedura e bine sa se ia toate masurile posibile pentru a limita la maxim aparitia tumefierilor si a vanatailor produse pe timpul operatiei.
La sfarsitul interventiei e bine ca organismul pacientului sa fie pregatit sa primeasca implantul si sa-si declanseze acel preces de autovindecare rapida a osului lezat.
Vindecarea tesutului osos unde s-a realizat un implant este asigurata de catre organismul pacientului in timp, prin mecanisme complexe , prin o serie de procese cu o secventialitate ordonata si precisa. Acest proces trebuie urmarit indeaproape de catre medicul stomatolog.
Un rol important il are si alimentatia in  aceasta perioada de vindecare. Este necesara o alimentatie bogata in proteine de buna calitate, de vitamine, minerale, hidratare corecta. Aceasta presupune alimente diversificate, pe cat posibil fara E-uri. Este necesar, de multe ori, sa ajutam cu aport de suplimente nutritive, atent selectate, personalizate si corect administrate. Evolutia catre vindecare, prevenirea complicatiilor ce pot apare la unii bolnavi pot fi evitate respectand toate recomandarile date de catre medicii specialisti.
Am umarit o pacienta la care au fost realizate 6 implanturi si totul a decurs perfect pentru ca s-a tinut cont de cele mai sus amintite, intervenindu-se la timp cu imuniplant si polenoplasmin, amandoua suplimente nutritive marca Deniplant.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic