duminică, 9 februarie 2014

Osificarea heterotopica neurologica






   Implica un proces inflamator cu cresterea fluxului de singe in tesuturile moi. Matricea osoasa este mineralizata, iar secventa atinge finalul in 6-18 luni de evolutie. S-au suspectat cauze locale, sistemice, neurale si hormonale pentru osificare.
 Diagnostic:
  Aceasta conditie are inca o patologie necunoscuta. Aproximativ 10-35% dintre pacientii cu osificare heterotopica prezinta reducere semnificativa a miscarilor articulatiilor afectate. Acestia prezinta articulatii anchilozate. Conditia este descoperita la pacientii cu leziuni cerebrale si ale maduvei spinarii cu afectarea umerilor, cotului, genunchilor.
  Osificarea legata de leziunile cerebrale sau ale meduvei spinale nu regreseaza si determina durere si imobilizarea articulatiilor afectate, cu anchiloza completa si dizabilitate severa.
 Printre pacientii cu deficite neurologice, 10% au limitari functionale severe prin osificare heterotopica. Extinderea afectarii este asociata cu prognostic negativ pentru recuperarea pacientilor cu leziuni cerebrale. La pacientii cu leziuni ale maduvei spinarii, fosii mari de osificare duc la strapungerea pielii si imposibilitatea unei pozitii ortostatice a coloanei.


Pentru a actiona in astfel de afectiuni, este necesar administrarea in paralel a Polenoplasminului si a ceaiului Deniplant.


Polenoplasmin nefiind un medicament nu este atestat medical.
Componentele lui sunt alimente care s-au dovedit a fi benefice pentru sanatatea omului.



Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic