vineri, 7 februarie 2014

artroza coloanei vertebrale tratata cu 20 doze polenoplasmin


POLENOPLASMIN
Produs sub licenta Deniplant ®  
Artroza este o afectiune a articulatiilor atunci cand acestea se deterioreaza sub inflamatia sinoviumului. Acesta include membranele ce protejeaza intreaga articulatie si in care se acumuleaza anumite reziduri care contribuie la aparitia inflamatiei, si implicit a durerii

Tipuri de artroza

- Artroza cervicala
- Artroza fatetelor articulare
- Coxartroza
- Artroza articulatiilor
- Artroza lombara
Artroza lombara - este o boala a coloanei vertebrale cauzata de degenerarea cronica dintre vertebrele lombare. Este cunoscuta si sub denumirea de artroza coloanei vertebrale lombare sau artroza coloanei vertebrale.
Boala apare mai ales din cauza pozitiei anormale sau a cazurilor repetate de mentinere a unei posturi proaste in timpul lucrului sau a exercitiilor fizice realizate incorect. Acest lucru duce la uzura cronica dintre vertebrele lombare si a discului intervertebral.
Afectiunea este caracterizata de dureri de spate sau dureri prezente in zona spinarii. Activitatile fizice determina frecarea vertebrelor si pot sa apara dureri temporare.


"Am fost diagnosticat cu artroza la coloana vertebrala, zona lombara. Timp de doi ani am urmat un tratament cu medicamente antiinflamatoare care aveau un efect temporar de calmare a durerilor.
De o luna de zile am inceput un tratament cu o pulbere dozata la pliculete(polenoplasmin) recomandata de Deniplant. In urma acestui tratament am constatat o ameliorare a durerilor pe termen mai lung si o mobilitate mai buna. Sper ca aceasta evolutie sa fie in continuare pozitiva."M.D. Bucuresti

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic