vineri, 15 noiembrie 2013

Istoria fetitei de 2,8 ani bolnava de Psoriasis

Sofia 2,8 ani!
Nu am auzit de asa boala, precum PSORIAZISUL, nici nu am intilnit persoane sa sufere de asa ceva, pina in ziua cind i s-a pus acest diagnoz fiicei mele.
Inca din primele luni de la nastere, observam la Sofi urechea stinga  mereu insingerata, asta din urma scarpinarilor, dar ma gindeam ca e o obisnuinta, de a ei de a se trage de urechiusi. Apoi la 4 luni am observat o pata la ceafa, era mai mult rosie decit cu solzi. Am mers la dermatolog, acolo medicul, fara nici o analiza, asa din priviri, mi-a zis ca e picingina. Mi-au dat unguiente pentru picingina. Nu a trecut, atunci am mers din nou la Doc, de aceasta data am dat analiza de pe suprafata afectata, la care au aratat, ca nu este picingina. Dar Doc a sustinut mai departe ca e picingina, doar ca analizile nu arata in totdeauna corect. Si mi- au dat iarasi tratament impotriva picinginei , lotiune din gama bentametazon, si ceva pastile anti alergic pentru o luna. Bentametazonul si-a facut efectul foarte repede, timp de 2 zile a disparut tot. Intretimp toata familia ne-am mutat la Anglia. Dupa ~2 luni pata a aparut din nou insotita de mai multe petisoare. Deja pe frunte, urechile. De aceasta data am mers la medic in Anglia, dupa care am primit acelasi diagnoz ca in Moldova, Picingina. Ei mi-au dat tratament cu Dectacort pentru 2 saptamini, acest tratament nu a ajutat-o defel, dar ca ii imuiau cojile. Dupa care i l- a prelungit tratament up pina la 2 luni. In tot acest timp petele doar s-au imultit. Apoi eu m-am dus la ei si am cerut bentametazon, ceea ce stiam eu ca ajuta. La inceput nu doreau sa-mi deie, sutinind ca acest produs nu este indicat pentru copii, dar pina la urma mi-au dat, dupa ce Dektacort nu si- a facut efect timp de 2 luni, bentametazonul ne-a ajutat sa scapam de pete si mincarimi timp de 2 zile. Dar peste o luna din nou aceesi problema, petele au reaparut. De data asta Doc nu a dorit sa-mi mai deie bentametazon, sustinaind ca el ajuta doar la suprafata, dar nui tre sa ucidem radacinile ciupercei, si ne-au trecut inapoi la Dektacort(hidrocortisone). Pina in vara anului acestea pe noi ne-au tratat de picingina, si in Moldova si in Anglia. In tot acest timp petele s-au raspidit pe tot scalpul, in urechi, toata fruntea,subsuori, la incheiturile basinului si pe abdomen, spate. De data asta ne-am intors la Moldova , si pentru prima oara am auzit de Psoriazis, cind i s-a pus diagnosul fiicei mele. Dupa un an de zile fiica mea era din nou cu pielea curata. Am urmat solutie bentametazon si unguient din sulf.

Deja fiind constienta ca bola asta nu are leac, si oricind v-a reaparea, ma durea sufletul , gindindu-ma ca Sofi are numai 2 ani. Si gindurile la ce se va intimpla cu ea cind v-a fi mai mare, m-au facut sa caut imposibilul, leacul acestei boli grele. Din cunoscuti am gasit o carte "Medicina Domnului " de Maria Treben", unde scriea  ca psoriazisul se trateaza. Din aceasta carte am luat receta de Alifie(unguient ) ceai si baite, toate astea se fac din plante. Dar nu m-am oprit aici. Vazind aceasta informatie, am inceput sa caut mai multa informatie despre ceaiuri peste internet., unde am si gasit ceaiul Deniplant.

Deja avem 2 luni de cind urmam Deniplant Kids. Pe linga ceai folosesc Alifia preparata din plante cu grasime naturala, pentru a indeparta cojitele si mincarimele.

Cind am inceput sa bem ceaiul, nu ear aparute toate petele, care le are ea deobicei. Pe parcursul acestei 2 luni sunt pete  ( din frunte, subsuori) care au disparut, allele care nu au m-ai iesit. Dar sunt si Pete care au aparut noi(pe abdomen/spate). In cap, inainte de a incepe ciaiul erau pete cu coji groase. Acum dupa 2 luni, petele par mai insirate, si cojile mai subtiri, ca solzii. Iar de pe frunte chiar daca i-au trecut pietele, pielea i-a ramas tot uscata si parca ar avea alergie maruntsica, Care de la distanta nici nu se observa.

Deocamdata, eu nu prea inteleg daca ceaiul isi face efect sau nu, deaceea m_ am decis inca la 3 luni. Dar care este parerea Dv, din cele spuse? Ati m-ai intilnit asa cazuri, in care copilul sa aiba asa boala chiar din primele luni de viata? Dupa cum v-am mentionat mai in sus, eu de asa boala prima oara am auzit, ceea ce inseam a ca din rude nu avem pe nimeni sa sufere de asa ceva.



Buna ziua
Sper ca stiti acest lucru de pe internet de pe site-urile in care se vorbeste despre mine ca eu nu sunt medic.

Asadar eu nu va pot da sfaturi si recomandari medicale.
Eu am fost bolnav de psoriazis si cu platele Deniplant  m-am vindecat, iar acum sunt singurul producator al acestora.
Parerea mea este ca daca la varsta de trei ani ati dat copilului atatea medicamente,(chiar si sub forma de unguente), si daca veti continua in acest ritm, nu veti mai avea niciodata un copil sanatos.
Faptul ca dupa numai doua luni de zile ati observat ca anumite leziuni de psoriazis i-au disparut,etc,  pe mine ma face sa cred ca organismul copilului a raspuns pozitiv la aceste plante.
Daca dumneavoastra nu puteti intelege sau observa daca Deniplant si-a facut efectul, mergeti la medicul dermatolog sau un alt medic specialist care poate urmari evolutia medicala a copilului si el va va spune daca e bine sau nu.
Atata timp cat deficientele interne care au dus la aparitia psoriazisului nu sunt inlaturate definitiv, exista posibilitatea sa mai apara puncte noi sau unele vechi sa se inrautateasca.
Totul depinde de organism cu va raspunde   
Daca v-ati hotarat sa folositi Deniplant, va sugerez sa va faceti timp si sa cititi tot ce au scris pana acum cei care au folosit acest produs.
Puteti gasi aceste informatii fie pe forum la adresa http://psoriazis-deniplant.myforum.ro/index.php , fie pe blog, la http://deniplant.blogspot.ro/  sau direct pe www.deniplant.ro

Acolo veti gasi ce v-am spus eu mai sus, veti gasi si parerile altora si prin ce au trecut ei pana si-au rezolvat problema cu psoriazisul.
 
Daca mai aveti vre-o nelamurie va rog sa ma contactati din nou.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic