sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Gandurile negative iti pot tulbura intreaga viata

 

 Gandurile negative iti pot tulbura intreaga viata

Articol complet la  http://suntfericita.manager.ro/gandurile-negative-iti-tulbura-intreaga-viata-8261.htm#.UpmurSdINDo

Cand ai ganduri negative, acestea iti consuma viata si incep sa cauzeze probleme. Gandirea negativa poate fi, in fapt, privita ca o boala in sine. O boala contagioasa care se imprastie de-a lungul proceselor de gandire si iti distruge viata. Creierul este, probabil, cea mai buna resursa pe care o ai cu propria putere de a defini modul in care vei aborda realitatea.


Tu traiesti in constiinta ta, si nu in afara. Nu-ti dai seama ca te-ai lovit de coltul emsei decat dupa ce mesajul i-a fost transmis constiintei. Trebuie deci sa intelegi foarte bine relatia dintre minte si trup, pentru a vedea de ce starile mentale sunt responsabile pentru boala. Alegand sa gandesti negativ despre viata ta, vei hrani realitatea negativa.

Se cunoaste deja faptul ca starile mentale duc la schimbari fizice: ulcerele gastrice, astmul, afectiuni ale pielii(psoriazis0, sindromul intestinului iritabil sunt toate provocate de stari emotive. Cele mai multe indigestii au la baza astfel de stari mentale alterate.

Numai ca te-ai obisnuit sa gandesti in doua planuri, fizic si mental, cand, de fapt, amandoua sunt in acelasi plan. Ceea ce mintea gandeste, corpul gandeste, ceea ce corpul gandeste, devine.

In aceste conditii, boala poate fi definita ca o idee deformata care si-a asumat dominatia. In ultima instanta, controlul bolii este mental, caci boala insasi este mentala.

Celulele corpului sunt create cu viteza fulgerului: 150.000 de celule rosii sunt construite intr-o secunda si, in tot atat timp, tot atatea dispar. Continuand rationamentul, omul este un vartej dinamic de energie gandita, pe care mintea o face continuu sa ia o forma.

Boala este dovada exterioara a unei tulburari interioare. Nimic nu apare in viata noastra daca nu atragem prin gandire intensa.

Imbunatateste-ti gandurile si-ti vei imbunatati viata. Nimic nu functioneaza daca vei agndi negativ. Nimic nue ste posibil daca nu opresti rutinele negative pentru a le inlocui cu unele sanatoase. Incepe cu putin: spune-ti in fiecare dimineata ca vei avea o zi buna. Repeta asta ca pe o mantra. Mergi la culcare cu gandul ac ai facut tot ce ai putut si ca te vei descurca si mai bien maine. Odata ce obiceiul iti e in sistem, raspunsul va fi unul dramatic de bun.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic