vineri, 10 mai 2013

Deniplant pentru danemarca

Buna seara,
numele meu este M........... Andu sunt baiatul din Danemarca am vorbit cu dumneavoastra duminica.Vam trimis suma de 676 de ron sper ca nu e ceva gresit daca vam trimis lei si nu euro am inteles ca ceaiul deniplant pt o luna costa 150 ron.As dori pt 3 luni 450 ron si restul de bani pt la posta, dar am uitat sa va intreb cate grame are ceaiul pt o luna ca sa calculez si sa va dau suma exacta pt ceai si pt posta, e greseala mea dar insa daca nu e suficient pt 3 luni dati pt 2 luni si o sa ma iau dupa cel termin. Astept insa un raspuns de la dumneavoastra sami spuneti cat imi puteti trimite de banii astia si cand. Eu o sa va dau adresa de aici Tara Danemarca,
....
Daca sunteti disponibil va pot suna dupa ora 4 pt ca de abea atunci ies de la munca si putem vorbi mai bine la telefon daca doriti. Codul pt bani este 33230...4 insa prenumele dumneavoastra este Giurgiu si numele de famile este Gheorghe sper sau invers daca nu ii puteti lua ma voi duce si schimba.o zi buna.


 Daca nui puteti lua spunetimi si ma voi duce si voi corecta dar mai intai incercati.De abea astept sa incep tratamentul cu ceaiul dumneavoastra si am incredere in mine ca ma voi vindeca trebuie sa sper nu am nimik de pierdut.La revedere.



Buna ziua
S-a rezolvat
Pachetul a plecat deja de la noi dupa sarbatori

Cu   stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic