vineri, 19 aprilie 2013

schema moderna de abordare si tratare a afectiunii Psoriazisului




M` numesc Preda Nicolae de profesie medic cu domiciliu [n Re]i\a, sunt tat` a unui baiat de 13 ani care a fost diagnosticat cu Psoriazis gutat , din anul 2001. 
Diagnosticul a fost stabilit ]i confirmat inclusiv prin prelevare biopsie din produs biologic specific cutanat la Spit. Jud. Re]i\a sec\ia Dermato-Venerice si Centrul Universitar Timi]oara. Baiatul a urmat multiple scheme de tratament prescrise de medici dermatologi, clasice, moderne care au fost tranzitorii ]i nesatifacatoare. 
Intampl`or am citit bro]ura AM FOST BOLNAV DE PSORIAZIS autor Gheorghe Giurgiu editura Tinerama- care promoveaz` produsul CEAI DENIPLANT. Lectura a fost interesant`. Din 18.01.2005 baiatul meu a [nceput tratamentul cu acest produs respect@nd [ntru-totul sfaturile ]i recomandarile care se desprind din con\inutul bro]urii.                                    
Acum [n luna februarie 2006, baiatul fiind [nca sub tratament, pot spune ca tat` ]i medic, ca sunt mul\umit de rezultatele acestui produs naturist, previziunile ]i pronosticul pus de domnul Gheorghe Giurgiu adeverindu-se, ceea ce m-a determinat s`        

Pe aceast` cale consider ]i subscriu [n mod favorabil oportunitatea promov`rii ceaiului DENIPLANT pe orice cale, fiindc` este un remediu real, care nu ar trebui s` lipseasc` din schema, modern` de abordare ]i tratare a afec\iunii Psoriazisului de catre c@t mai mul\i medici dermatologi.
Pe aceast` cale [mi exprim mul\umirile domnului Gheorghe Giurgiu ur@du-i succes [n continuare. 
22.02.2006 
Dr. PREDA NICOLAE
Medic Primar Medicin` Intern`; Medic Primar Cardiolog; Doctor [n }tiin\e Medicale; Ecocardiografie

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic