luni, 22 aprilie 2013

PRIMA OPTIUNE IN PSORIAZIS: PROVOCAREA DENIPLANT


TERAPIE DE PRIMA OPTIUNE IN PSORIAZIS PROVOCAREA DENIPLANT
Pornind de la prevalenţa deosebit de mare a acestei maladii, care afectează circa 3% din populaţia generală, considerăm oportună o evaluare a raportului beneficiu/risc în stabilirea terapiei de primă opţiune în Psoriazis.
Cu toate progresele ştiinţifice înregistrate până în prezent, etiologia psoriazisului rămâne în continuare obscură, evoluţia sa fiind în general lentă, în pusee, benignă însă în ceea ce priveşte prognosticul vital.
Cu alte cuvinte, evoluţia naturală a bolii nu ameninţă viaţa bolnavului. Această trăsătură este deosebit de importantă în alegerea tratamentului de primă opţiune. Personal, consider o eroare folosirea unor preparate medicamentoase ori a unor proceduri care pot genera efecte adverse cu mult mai grave decât boala însăşi. Chiar şi unguentele cu corticosteroizi, folosite adesea în aplicaţii locale, nu fac altceva decât să „păcălească” boala pe moment, cu consecinţe ulterioare nefaste pentru pacient, căci, după o scurtă perioadă de remisiune, boala revine în forţă, erupţia devenind mai pronunţată şi mai întinsă, în foarte multe cazuri (bolnavii ştiu foarte bine acest lucru, pe propria lor piele.   
În concluzie, în alegerea tratamentului adecvat şi înainte de începerea acestuia, bolnavul cu Psoriazis trebuie să cunoască următoarele:
1. Care sunt beneficiile şi care sunt riscurile terapiei recomandate de medic. Referitor la riscul tratamentului propus, bolnavul trebuie să reţină faptul că este important ceea ce riscă, adică gravitatea riscului, şi nu cât riscă, adică procentul statistic al riscului manifestării efectului advers. Bolnavul este un individ singular, unic, nu o cifră sau un procent.
                               

2. Terapia de primă opţiune în Psoriazis trebuie să comporte riscul cel mai mic din punct de vedere al gravităţii acestuia, după cum am arătat la punctul 1. Fiind vorba despre o maladie cu debut şi evoluţie lente, cu caracter benign, nu este recomandabil să ne „năpustim” asupra bolii cu terapii de tip şoc, în care riscul asumat al tratamentului depăşeşte adesea beneficiul aşteptat. De aceea, personal recomand ca primă opţiune, cu toată răspunderea, folosirea alternativei naturiste de tratament, care în acest caz are riscuri practic nule.
3. Pe baza experienţei personale, cât şi a celei împărtăşite de alţi pacienţi, recomand în mod concret cura internă cu ceai DENIPLANT, ca tera-
pie de primă opţiune în Psoriazis. Efectele sanogene încep să apară după prima lună de tratament, iar după două sau cel mult trei luni de cură, pielea este aproape complet vindecată. Tratamentul trebuie însă continuat mai multe luni, întrucât este necesară eradicarea cauzei interne a bolii, şi nu numai partea vizibilă, care reprezintă doar „vârful aisbergului”.

                                        DR. CALIN CARMACIU


3 comentarii:

Anonim spunea...

I like the valuable information you provide in
your articles. I will bookmark your blog and check again here frequently.
I am quite sure I'll learn a lot of new stuff right here! Good luck for the next!

my blog post - pill accurately assurance

Anonim spunea...

Very good information. Lucky me I came across your site by accident (stumbleupon).
I've bookmarked it for later!

Take a look at my webpage bmi for women chart

Anonim spunea...

We're a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

Stop by my web blog :: airplane simulation games

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic