miercuri, 9 iunie 2021

Testarea periodică a sângelui este una dintre cele mai importante modalități de a ține evidența bunăstării fizice generale.


Testarea periodică a sângelui este una dintre cele mai importante modalități de a ține evidența bunăstării fizice generale.
        Testarea la intervale de rutină vă poate permite să vedeți modul în care corpul se schimbă în timp și vă poate împuternici să luați decizii în cunoștință de cauză despre sănătatea dumneavoastră.
        De obicei, medicul dumneavoastră vă recomandă să efectuați teste de rutină de sânge cel puțin o dată pe an.

        Există mai multe motive majore pentru care ați putea dori să faceți teste de sânge mai des decât atât:
        Vă confruntați cu simptome neobișnuite și persistente.        Acestea ar putea include orice, de la oboseală la creșterea anormală în greutate, până la dureri.
        Vrei să îți optimizezi sănătatea.

Cunoașterea nivelurilor diferitelor componente sanguine, cum ar fi colesterolul HDL și LDL, vă poate permite să vă reglați dieta sau planul de fitness pentru a reduce la minimum obiceiurile nesănătoase.
        Doriți să vă reduceți riscul de boli sau complicații.

        Testele regulate de sânge pot surprinde precoce semnele de avertizare ale aproape oricărei boli. Multe afecțiuni ale inimii, plămânilor și rinichilor pot fi diagnosticate cu ajutorul testelor de sânge.
        Discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră dacă doriți să faceți anumite teste mai des decât o dată pe an.



 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic