joi, 17 iunie 2021

Dieta care reduce colesterolul


Dietele vegetariene reduc colesterolul

        Echipa de cercetători sugerează că colesterolul mărit poate fi adeseori nediagnosticat și poate fi lăsat netratat, iar acesta este unul dintre motivele pentru care poate deveni un factor periculos pentru sănătate.

        Nivelul colesterolului poate fi ținut sub control, cu ajutorul unei diete corespunzătoare și cu ajutorul exercițiilor fizice.

        Cercetătorii au descoperit că dietele vegetariene, în general, au fost asociate cu niveluri semnificativ mai scăzute ale colesterolului total.

        Că dietele vegetariene influențează în mod pozitiv greutatea corpului, precum și starea generală de sănătate, ceea ce poate ajuta la reglarea colesterolului în sânge.

        Acele persoane care au urmat o dieta vegetariană perioade mai lungi de timp pot avea parametrii biochimici între limitele de referință, precum și o mai bună aderare la o dieta vegetariană.

        Beneficiile imediate pentru sănătate ale unei diete bazate pe vegetale, cum ar fi pierderea în greutate, scăderea tensiunii arteriale și îmbunatățirea nivelului colesterolului sunt bine demonstrate.


 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic