sâmbătă, 28 iunie 2008

Naturaplant- ce ne spune despre psoriazis

Iata ce ne spune nauraplant despre psoriazis:
"Psoriazis este intalnit cel mai adesea la nivelul genunchilor, pielea capului, picioare si trunchi, coaja suparatoare si mancarimea constanta caracterizeaza aceasta boala care afecteaza in jur de 1% din populatie. Aceasta afectiune este rezultatul unei epuizari a celulelor pielii care se divid de o mie de ori mai rapid decat normalul."

Statistica medicala spune ca intre 2% si 4% din populatia suifera de acesta boala
Tot cartile medicale spun ca unei celule epiteliale ii trebuiesc 28 de zile pentru a ajunge la maturitate, asta insemana 672 de ore.Daca tinem cont de cele spuse mai sus inseamna ca in mai putin de o jumatate de ora celula epiteliala ajunge la maturitate si moare.Oare chiar asa este ?
Inseamna ca ceaiul Deniplant reuseste acesta performanta de a bloca acesta anomalie

Tot acolo se spune:

"Cei care sufera de psoriazis ar trebui sa evite citricele, mancarurile prajite, fainoasele, produsele lactate si zaharul. In schimb ar trebui sa mareasca in alimentatia lor cantitatea de legume, crude sau gatite, si sa consume zilnic cel putin o lingurita de ulei de masline, de preferabil in salate. De asemenea, uleiul de in este o importanta sursa de acizi grasi.Apa este foarte importanta, intr-o cantitate de cel putin 8 pahare de apa pe zi dar nu trebuie neglijate nici sucurile. S-a demonstrat ca ajuta foarte mult daca sunt consumate zilnic doua pahare mari de suc de morcov cu telina."

Ma intreb cea are a face regimul alimentar cu acesta boala in afara de faptul ca poate grabi procesul de vindeare la suprafata, insa cand se renunta la el apar din nou problemele?
Cum se explica faptul ca numai band ceaiul Deniplant , fara regim fara unguente pielea se vindeca singura?

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic