joi, 26 iunie 2008

Evolutie tratament cu Deniplant pentru psoriazis

Buna ziua,
Sunt la inceputul celei de a treia luni de tratament si pot sa va spun cu mare speranta ca sunt pe drumul cel bun. Coatele s-au "reparat" aprox 90 %, pielea vindecata este foarte fina si cu usoare umbre maronii. Pe genunchi si glezna sunt zone in toate stadiile: insulite vindecate, leziuni rosii precum si unele zone cu mancarimi extreme. Incerc sa ma abtin, intr-adevar acele zone cu mancarimi nu dau semne de ameliorare. Pe ansamblu insa, exista un proces de vindecare vizibil . Am prins curaj si v-am facut reclama cunoscutilor mei care au aceasta problema sper sa-si gaseasca si ei speranta.
Am o dilema, la inceputul tratamentului am trecut printr-o perioada in care nu imi era foame aproape deloc dar pe masura ce trece timpul am o senzatie de foame aproape permanetenta. Stiu ca medicamentele care lucreaza pe imunitate in general si chiar si lamaia cresc pofta de mancare. Ati mai intalnit aceasta situatie?
In anotimpul cald ceaiul trebuie tinut la frigider pe timpul zilei? Pot sa las ibricul la temperatura camerei de seara pana dimineata? nu se altereaza?
Acum doua zile v-am trimis banii.
Sper ca nu va dezanjeaza, dar prin acest dialog incerc sa-mi monitorizez evolutia. Am vazut ca exista forum dar pentru moment, prefer email-ul , poate pe viitor.
Va multumesc
Da...... B......
Galati

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic