miercuri, 9 iulie 2014

Polenoplasmin contine si pulbere de seminte de cacao

Cacaua contine proteine si antioxidanti care previn deteriorarea celulelor si astfel poate stopa evolutia maladiei Alzheimer

Studiile unor cercetatori au aratat ca aceasta previne deteriorarea celulelor nervoase si impiedica evolutia bolii. Cacaua  impiedica proteinele daunatoare sa se depuna pe creier si sa deterioreze celulele nervoase. Aceasta este bogata in polifenoli si antioxidanti care se gasesc si in fructe si legume.

 Anumite studii au demonstrat ca poate preveni  bolile degenerative ale creierului.

Memoria poate fi afectata de pierderea functiei sinaptice. Studiile au demonstrat ca printr-un tratament eficient in cazul bolii Alzheimer se poate salva functia sinaptica. 

 Fiecare celula nervoasa elibereaza substante chimice numite neurotransmitatori care transmit impulsuri catre creier. In cazul bolilor degenerative, cum ar fi Alzheimer, acest ciclu este intrerupt, prin urmare sunt afectate functiile creierului. Astfel, persoana bolnava va avea piederi de memorie.

Pentru combaterea bolii chiar din stadii incipiente, recomandam sa se  consume  Polenoplasmin care pe langa cacaua mai contine polen liofilizat, deniplant si drojdie de bere.

 

 

 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic