miercuri, 2 iulie 2014

DIAGNOSTICAREA SI TRATAMENTUL PSORIAZISULUI

DIAGNOSTICAREA SI TRATAMENTUL PSORIAZISULUI 
Diagnosticul psoriazisului este usor de stabilit daca se tine seama de caracterele clinice descrise mai sus, cat si de semnul sangerarii punctiforme, deosebit de important, deoarece el tine dupa cum am vazut, de conditii histopatologice inerente acestei boli. 
Formele circinate ale psoriazisului ar putea fi confundate cu diverse tipuri de sifilide avand o dispozitie asemanatoare. 
Pitiriazisul rubra pilar este o dermatoza care prezinta uneori asemanari izbitoare cu psoriazisul. Deosebirea se poate face totusi usor, daca se tine seama de faptul ca placile de pitiriazis rubra sunt mai intinse decat cele de psoriazis. 
Tratament 
Datorita faptului ca ceaiul Deniplant nu este acceptat in totalitate ca un tratament intern, specific, al psoriazisului si incertitudinea in care ne gasim inca relativ la natura acestei boli, ingreuneaza cercetarile in acesta privinta. 
Alimentatia nu pare sa joace un rol important in dezvoltarea psoriazisului, deoarece boala se observa la persoane cu regimuri alimentare diferite. Nu este mai putin adevarat, insa ca sunt bolnavi la care eruptia este agravata prin excese alimentare, prin condimente si mai ales abuzul de alcool. 
 
Tratamentul local 
Exista un numar mare de medicamente externe, care aplicate in mod metodic si cu perseverenta pot conduce intr-un timp relativ scurt la disparitia eruptiilor psoriazice, insa trebuie avut in vedere si faptul ca de fiecare data recidivele vor fi mai puternice si mai intinse ca suprafata. 
Tratamentul exclusiv intern cu ceaiul Deniplant se adreseaza cauzelor interne care declanseaza si intretin eruptiile psoriazice, astfel ca fara regim alimentar, fara unguente sau alte medicamente, leziunile psoriazice dispar, uneori pentru totdeauna. 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic