vineri, 14 martie 2014

pentru a scapa de sforait

Am incercat toate variantele pentru a scapa de sforait, inclusiv purtatul "botnitei cu aer" si nimic.
Cum crezi tu ca ma va ajuta sa scap de sforait acest produs al tau sforamin.Poti sa ma faci sa inteleg cum functioneaza, sau e tot o vrajeala.
Adrian  B.......


Buna ziua

In primul rand  ca sa scapi de sforait trebuie mai intai sa realizezi ca sfoiraitul este o afectiune a celulelor musculare care se afla in jurul cailor care conduc aerul catre plamani. 
Din anumite cauze acest tesut musucular nu mai are acelasi tonus si cand patrunde aerul in caile respiratorii face ca aceste tesuturi sa vibreze si sa produca zgomotul numit sforait.Detalii despre aeste lucruri vei gasi pe site la adresa http://www.deniplant.ro/sforait.htm

Sforamin, prin compozitia sa bogata in aminoacizi , minerale si vitamine naturale, se comporta ca un catalizator al bolului alimentar format din anumite legume care trebuie mancate inainte de folosirea lui. 
Dupa digerarea acestor legume. sforamin vine si catalizeaza reactiile chimice care au loc la nivel celular, producand noi componenti chimici ce pot echilibra si potenta procesele care au loc la nivelul celulelor musculaturii cailor respiratorii, facilitand trecerea aerului catre plamani fara a se mai produce acele zgomote caracteristice sforaitului.
Putem spune ca pur si simplu mananci si te vindeci.
Aceasta este singura cale catre o vindecare adevarata a sforaitului.



 
 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic