luni, 10 mai 2010

colaborare Deniplant-Forever Living Products

Buna ziua!
Numele meu este T..... K........Va contactez cu speranta ca va intereseaza o munca in part time la companie internationala, Forever Living Products, unde sunt consilier si la nivel de assistent manager. Ne intereseaza colaborari pentru distributia produselor noastre cosmetice si a suplimentelor nutritive pe baza de aloe vera si construirea afacerii, la inceput part time,dar pe parcurs depinde doar de dvs. cat timp doriti sa va implicati.Calitatea si accesibilitatea produselor companiei noastre au fost solid confirmate in decursul anilor. Puteti fi siguri de calitatea permanenta si de livrarea la timp catre consumatori. Cu produse verificate si un sistem de marketing atractiv si cererea de piata in continua crestere, imaginati-va ce oportunitate aveti! Noi va incurajam sa profitati de ea si sa va implicati! Veti obtine beneficii financiare insemnate pentru Dvs. si familia Dvs. multi ani de acum inainte! Pentru mai multe inf. accesati www.krasznai.flp.ro Daca sunteti interesati de propunerea noastra, asteptam raspunsul dvs! Va multumesc! Cu deosebita cosnsideratie, K........T.....


Buna seara
Va multumesc pentru invitatie insa ea vine cam tarziu. Daca ar fi venit in anii '90 cred ca putea fi luata in considerare.

Putem face insa un parteneriat in sensul ca eu sa va promovez produsele si dumneavostra sa promovati produsele Deniplant.
detalii despre ele gasiti la www.deniplant.ro

Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic