miercuri, 8 februarie 2012

psoriazis pe scalp

Locuiesc in strainatate si as dori sa folosesc ceaiul Deniplant Psoriazis pentru a trata psoriazis pe scalp. Marti, 16 Noiembrie, o cunostinta care va fi in transit in Bucuresti ar putea sa treaca si sa cumpere un pachet pentru mine. As dori sa stiu daca aveti ceaiul Deniplant Psoriazis in stoc si unde. As dori sa stiu la care din adrese sa mearga: farmacia Diana in B-dul Ghencea Nr 24 Bl C 89 sau la biroul din Sos PANTELIMON NR.258, Bl 47, Sc C, Et.3, Ap 142.

Va multumesc.

Buna ziua
Nu ati precizat unde sunteti acum.
Ultima data ati spus ca sunteti in strainatate.
De acolo ne puteti trimite banii prin western union sau money gram.
Detalii la 0744827881 sau 0212338973
Cu stima
Gheorghe Giurgiu


Locuiesc in SUA si de data aceasta nu am pe nimeni care sa poata sa ridice pachetele de ceai din Bucuresti. S-ar putea sa imi trimiteti ceaiul direct aici in SUA? Cit ar fi costul?


Doamna Geta o sa va contacteze prin telefon pentru a stabili data si locul de intilnire ca sa poata intra in posesia celor doua pachete de ceai Deniplant Psoriazis. Dinsa va avea asupra ei suma de 300 RON si va achita costul celor doua pachete.


Va rog sa ii dati doamnei Geta si urmatoarea adresa impreuna cu pachetele de ceai ca dinsa sa mi le poata trimite prin posta:

Buna seara
Am luat legatura cu doamna respectiva si in cursul zilei de luni ma voi intalni cu dansa
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic