sâmbătă, 4 februarie 2012

psoriazis de 3 luni

Buna domnule Giurgiu,
va scriu din Germania, iau ceaiul Deniplant pentru psoriazis de 3 luni, corpul a reactionat pozitiv, deci doresc sa continui tratamentul. Trebuie sa iau insa un produs homeopatic la care e interzis sa consum teina - substanta din ceaiul verde sau negru. Puteti sa imi spuneti daca ceaiul Deniplant contine aceasta substanta? promit sa pastrez pentru mine raspunsul dumneavoastra care este important pentru mine..si doresc sa va mai intreb daca nu faceti reduceri la pretul ceaiului fiindca pentru mine e scump, sunt studenta am un copil si sotul nu castiga suficient - mi-am cumparat pentru 6 luni si doresc sa continui.. Va multumesc anticipat!
Toate cele bune,

Buna ziua
Da, ceaiul a fost testat la o clinica din Neuenkirchen insa colaborarea nu a continuat pentru ca ei doreau sa achiziitioneze ceaiul de la noi cu 6 euro si sa-l puna pe piata in Germania cu 25 euro
Nu stiu in ce masura vom mai reduce pretul pentru ca nu poti vinde un produs unic in lume sub pretul tratamentelor actuale care stiti prea bine nu dau rezultate.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu


ok, inteleg punctul dumneavoastra de vedere...
Toate cele bune,

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic