duminică, 11 aprilie 2010

Desi dermatologul nu mi-a pus diagnostic de psoriazis,

Buna seara,

Numele meu este M........ G..... si vreau sa stiti ca ma bucur din tor sufletul ca am aflat pe net de miraculosul dumneavoastra ceai. Ma confrunt si eu cu o afectiune a pielii in zona gambei de la piciorul drept. Tot la acest picior am si unghiile ingalbenite si mai groase. Desi dermatologul nu mi-a pus diagnostic de psoriazis, din ceea ce am citit cred tot mai mult ca este vorba de aceasta boala. Mi-a aparut acum vreo cinci ani si dupa vreo doi ani mi-a recomandat cineva unguentul Elocom. M-am bucurat foarte tare ca am scapat. Dupa folosirea unguentului mi-a disparut, raminind doar o cicatrice. Din vara anului trecut mi-a aparut din nou si pe vechiul loc dar si pe laba piciorului.Mincarimile sint insuportabile, cred ca nu e cazul sa va spun.Nu am folosit nici un unguent dupa reaparitia lui ci doar sucul de la aloe vera. Doresc sa comand si eu o cutie de Deniplant cu ramburs postal. Va trimit in atasament o copie dupa buletinul de identitate si o copie dupa cuponul de pensie, daca mai beneficiez de reducerea de 50%.
Pentru ca am o prietena foarte buna care se confrunta cu un psoriazis la nivelul scalpului, i-am recomandat cu mare drag siteul dvs, chiar in acest moment este pe site.
Va multumesc ca ati avut rabdarea sa cititi aceste rinduri si vreau sa stiti ca pornesc foarte increzatoare in acest tratament.

Va doresc o seara minunata.

Buna ziua
In a ceasta perioada nu mai avem reduceri sau alte facilitati.
Pentru a obtine ceaiul deniplant va rog cititi aici:http://www.deniplant.ro/comanda-deniplant.htm
Nu trimitem cu ramburs.
alte detalii la 0744827881 sau 0212338973
Cu stima
Gheorghe Giurgiu

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic