vineri, 27 februarie 2009

sunt 12 zile de cand ii dau acest ceai

oprescu nuti: Buna ziua Domnule Giurgiu, sunt aceiasi mamica Oprescu Elena care am mai vorbit cu dv. despre baiat...sunt 12 zile de cand ii dau acest ceai dupa prescriptie si haideti sa va spun ce am observat, inainte de ai da acest ceai foloseam Diprosalic picaturi dandu-l pe scalp intrerupand aceasta medicatie ele au aparut accentuat pe scalp,eu am inteles ca este defapt o cosmetizare a lor cu acest Diprosalic oare sa inceapa sa-si faca efectul??? Stiti ca se spune cand faci {un exeplu dau} un tratament pentru o anumita boala cu diferite ceaiuri organismul se lupta o perioada pana incepe sa-si faca efectul benefic asupra lui.Oare asa sa fie??? Mai ales ca el a fost obisnuit cu o medicatie care trata exteriorul si nu si cauza interna...??? Cu respect va doresc un sfarsit de saptamana Bun!
giurgiu gheorghe: buna seara
giurgiu gheorghe: In general la intreruperea tratamentelor alopate cu cartizon, poate exista acea reactie numita in termeni medicali REBAUND care poate fi ca o explozie pe tot corpul.
giurgiu gheorghe: Daca totusi nu se mai fac acele cruste grose , solzoase, se desprind cojitele mai usor , ca o matreata mai mare, si scad din grosime, inseamna ca organismul a raspuns la deniplant

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic