vineri, 21 noiembrie 2014

datele de livrare deniplant 2015



Vorbeam ieri despre mancarimea pielii atunci cand incepe vindecarea unei leziuni.
Modul de declansare a acestui proces este destul de complicat.
El poate fi datorat terminatiilor nervoase de la nivelul pielii atunci cand ele sunt stimulate si produc senzatia de mancarime. Stimulul nervos este transmis la nivelul fibrelor nervoase raspunzatoare de acest raspuns. 
De multe ori suntem tentati sa ne scarpinam leziunile, cand procesul de vindecare incepe, astfel se pune intrebarea daca e bine sau nu sa facem acest lucru. 
Parerea mea este ca nu trebuie sa ne scarpinam.
Cand leziunea este proaspata apare senzatia de usturime sau chiar de durere. Cu trecerea timpului pe masura ce incepe procesul de vindecare vom simti o senzatie de mancarime care poate fi atribuita aparitiei unui nou tesut. Acea crusta, coaja cum o numim noi, este uscata si aspra iar cand sub ea apare un nou tesut tegumentar, pot aparea stimuli care provoaca senzatia de mancarime.
In timpul procesului de vindecare este eliberat colagen pentru producerea de piele noua, colagen care cuprinde toata leziunea. Acest strat de piele noua la inceput este mult mai sensibila, putand intensifica senzatiile de mancarime.
Unii specialisti, cu care eu nu sunt de acord, spun ca ar fi bine sa ne scarpinam pentru a elibera mai multa histamina si a grabi procesul de vindecare. 
Dupa parerea mea acest lucru nu se va intampla, ba dimpotriva se va distruge foarte usor acel tesut nou format, vor aparea noi leziuni si astfel se va prelungi procesul de vindecare.
Profesorul David Wynich de la Universitatea din Bristo, presupune ca senzatia de mancarime poate veni de la tesuturile nervoase nou formate in zona lezata. Aceste terminatii  nervoase nou formate sau in proces de formare, fiind ”imature”, pot transmite semnale contradictorii creierului , acesta interpretand aceste semnale ca senzatie de mancarime

Am scris aceste randuri, pentru ca si bolnavii de psoriazis se intalnesc cu acest fenomen, cand procesul de vindecare al leziunilor este unul natural, nu indus de unguente cu corticoizi.

Se constata ca in urma folosirii ceaiului Deniplant, cand leziunile psoriazisului incep sa se vindece, deasupra lor nu se mai formeaza acea crusta groasa solzoasa care se desprinde greu, ci se formeaza o cojita mai subtire, ca o matreata mai mare, ce se desprinde foarte usor la atingere. Atunci incepe adevaratul proces de vindecare a leziunii si cum precizam mai sus, acel strat subtire de derm, contine filamente nervoase care pot crea senzatia de mancarime. 
Daca se scaprina leziunea pentru a indeparta fortat cojitele, se distruge tesutul nou format si se va prelungi procesul de vindecare.    

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic