marți, 21 februarie 2017

Produsele companiei DENIPLANT

Produsele pentru psoriazis 

  DENIPLANT

  DENIPLANT KIDS   (pentru prevenire)

  DENIPLANT KIDS  (pentru tratament)            

Produsele si serviciile formeza un pod de legatura intre firma si piata, deci intre producator si consumator. Niciodata un produs nu se va naste singur, fara a avea la baza o idée , pentru ca acesta reprezinta un ansamblu de elemente fizice , chimice  ori de alta natura, reunite intr-un mod unitar, pentru indeplinirea unei functii.

Pentru a ne diferentia de produsele concurente, punem un accent deosebit pe calitatea produselor si a ingredientelor folosite.

In cazul gamei DENIPLANT, nu facem doar o simpla ambalare a materiei prime. In urma experientei acumulate in cei 10 ani de cand a fost inventat primul ceai pentru psoriazis, s-au identificat cei mai buni cultivatori si culegatori de plante medicinale cu care colaboram .

In cazul ceaiurilor Deniplant, vindem mai mult decat niste simple plante si fructe uscate.Oferim ingrediente de inalta calitate, amestecate in proportii deosebite de specialistii nostri, prezentate intr-un ambalaj care imbie consumatorul sa il incerce si sa ne acorde o sansa. Odata ce l-au incercat, se dezvolta o relatie pe termen lung. La realizarea retetelor a contribuit inventatorul Gheorghe Giurgiu care a fost bolnav si a reusit sa se vindece de psoriazis cu ajutorul ceaiurilor, apreciind produsele ca fiind unele din cele mai bogate amestecuri de plante si fructe de padure dedicate ceaiurilor.

Asadar ideea centrala care a stat la baza crearii produsului "Deniplant Kids" a fost aceea ca " Sanatatea copiilor trebuie sa fie grija tuturor parintilor"

Toti am fost copii si ne-am imbolnavit fie chiar si de o gripa sau raceala. Nu mai vorbesc de acei copii care au nesansa sa aiba parinti cu diferite boli si care le-au transmis genetic si lor boala. Una din aceste boli fiind si psoriazisul, boala de piele cu o predispozitie de transmitere la urmasi.

Toti copiii au dreptul sa fie sanatosi , iar obligatia parintilor este de a face tot posibilul sa previna boala copilului sau. (lor)

Stiind ca in natura sunt plante medicinale care pot face acest lucru, anume sa previna si chiar sa inlature anumte afectiuni , cum este chiar psoriazisul de care am vorbit, m-am gandit ca as putea face un produs nou care sa indeplineasca acest deziderat, anume prevenirea bolilor.

Asadar,viitorii clienti care vor consuma ceaiul Deniplant Kids vor fi copiii pana la 18 ani bolnavi de psoriazis si copiii pacientilor bolnavi de psoriazis care vor face o cura de preventie, pentru a preveni declansarea bolii.

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic