sâmbătă, 20 aprilie 2013

Psoriazisul este o boala de piele..........



Psoriazisul este o boal` de piele, destul de frecvent` care ridic` [nc` dificult`\i de tratament, chiar ]i la [nceput de mileniu 3. Este prezent` at@t [n mediul urban c@t ]i rural.
Boala nu este contagioas`. Se caracterizeaz` prin apari\ia ei la orice v@rst`, uneori chiar din copil`rie. Evolu\ia sa este cronic`, cu tendin\e la recidive, la intervale diferite de timp. Uneori elementele de psoriazis persist` tot timpul vie\ii bolnavului, situa\ie [n care va determina tulbur`ri psiho-comportamentale ]i sociale.
Elementele specifice de manifestare a bolii, constau [n placarde ro]iatice, acoperite de scuame groase, stratificate ]i lucioase. Apar oarecum simetric, av@nd ini\ial predilec\ie pentru coate, genunchi, pielea capului, constituind forma localizat` a bolii. Cu timpul sunt prinse ]i alte regiuni (torace, abdomen, membre superioare ]i inferioare) constituind forma de psoriazis generalizat.
Baza tratamentului alopat este constituit` de   unguente, creme, solu\ii, pe baz` de cignolin, acid salicilic, cortizon, etc. Acestea au efect local, uneori destul de rapid, dar recidivele sunt din ce [n ce mai dese, sunt mai intense, uneori chiar la c@teva zile de la [ntreruperea tratamentului. De aceea ace]ti bolnavi sunt nevoi\i s` foloseasc` continuu aceste preparate, care au multiple efecte secundare nedorite.
Folosind Ceaiul “Deniplant®” [n cadrul Funda\iei Medicale “Speran\a”,ceai brevetat de c`tre Dl.Gheorghe Giurgiu, pre]edintele funda\iei, s-au ob\inut amelior`ri din primele luni de tratament ]i dispari\ia elementelor de psoriazis dup` 6-12 luni. Tratamentul cu Deniplant poate fi folosit singur, nefiind necesar` asocierea cu preparate locale alopate, sau regim alimentar.
Ceaiul Deniplant ac\ion@nd la nivelul [ntregului organism, influen\eaz` diferite verigi ale lan\ului etiopatogenic ce declan]eaz` ]i [ntre\in boala, [ncetinind evolu\ia ei ]i chiar stop@nd-o .
Tratamentul cu Deniplant, de]i de lung` durat`, este u]or de folosit de c`tre pacien\i la domiciliu, este bine tolerat, iar p@n` [n prezent nu au fost semnalate efecte secundare nedorite.
Bolnavul are dreptul s` afle c` s-a inventat [n Romania un produs care [l va ajuta.
                                        DR. ION GHEORGHE
 Cercetator Stiintific Principal. gr.II
 Medic Primar. M.G.
 


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic