joi, 11 noiembrie 2021

Modalități prin care poți ajuta detoxifierea organismului:

Modalități prin care poți ajuta detoxifierea organismului:

        În mod normal, un organism sănătos își face singur detoxifierea însă uneori apar diverse probleme precum stresul care da peste cap alimentația, ne afectează toxinele existente în aer, apă, mâncare, produse farmaceutice și din alte surse.

        Din fericire, există multe modalități prin care îți poți ajuta corpul să elimine toxinele:

        – Consumă o mulțime de fibre pentru detoxifierea organismului, printre care orez brun, legume și fructe naturale, crescute fără substanțe chimice, de exemplu: sfecla, ridichii, anghinare, varza, broccoli, spirulina, chlorella, alge, ca de altfel și alte alimente bune pentru detoxifiere: spanac, usturoi, varză, germeni, afine și ghimbir.

        –  Curață și protejează ficatul prin introducerea în alimentație a rădăcinii de păpădie, brusture, armurariu și bea ceai verde.

        –  Ia vitamina C, deoarece ajută corpul să producă glutation, un compus al ficatului ce alungă toxinele.

Respiră profund pentru a permite oxigenului să circule complet în sistem.

        –  Axează-te pe emoțiile pozitive, pentru a elimina stresul.

        –  Practică hidroterapia, făcând câte un duș fierbinte timp de 5 minute, în care să lași apa să îți curgă pe spate, după care schimbi pentru 30 de secunde pe apa rece. Procedează în acest mod de 3 ori, după care bagă-te în pat pentru 30 de minute.

        – Transpiră la saună, pentru ca organismul tău să elimine toxinele.

        – Exfoliază-ți pielea sau încearcă produse pentru îngrijirea picioarelor, pentru a elimina toxinele prin pori. Există perii speciale care pot fi achiziționate din magazinele cu produse naturale.

        – Fă exerciții de întreținere, de exemplu yoga, timp de o oră pe zi.

        – Mănâncă mere organice bogate în pectină; aceasta se unește cu toxinele din intestine și le elimină din corp.

        – Bea zilnic suc proaspăt de legume pentru a detoxifia organismul. Se prepară ușor: o mână de verdețuri într-un blender cu afine/căpșune/zmeură sau mure înghețate și adaugi apă.

        – Bea în fiecare dimineață un pahar mare de apă purificată cu zeama unei lămâi proaspete. Lămâile au peste 20 compuși anticancerigeni cunoscuți.

        – Mănâncă zilnic afine. Acestea sunt extrem de bogate în antocianina, care reduce inflamațiile din corp și creier, precum ajută și la reducerea alergiilor și a greutății excesive.

        – Încearcă, pe cât posibil, să inspiri adânc. Oxigenul distruge virusurile, bacteriile și ne ajută să ne simțim mai energizați.

        – Consumă cel puțin o jumătate de cană de legume în fiecare zi.

        – Încearcă să vezi mereu aspectele pozitive. Zâmbește și râzi în fiecare zi. O atitudine pozitivă reduce numărul chimicalelor ce provoacă stresul în organism. Mergi pe vechea zicală din popor, „râsul este cel mai bun medicament".

        – Ia curcuma zilnic (câte o linguriță într-un pahar mic de apă), adaugată în supe sau tocane, ori sub formă de capsule.         Conține fitonutrientul curcuma, care asigură o protecție foarte mare a ficatului și are proprietăți vindecatoare. Ficatul este principalul responsabil în detoxifiere.

        Mănâncă mai multe fructe și legume în stare crudă. Acestea conțin enzime care ajută digestia și îmbunătățesc absorția nutrienților.

        Mulți dintre aceștia sunt necesari pentru ca detoxifierea organismului să fie eficientă, precum: beta caroten, acid folic, niacina, acid pantonenic, riboflavina, tiamina, vitamina B12, piridoxina, vitamina C, vitamina E, calciu, cupru, germaniu, fier, magneziu, mangan, molibden, seleniu, sulf si zinc (printre altele).

        – Renunță la produsele chimice și folosește unele naturale.

        – Bea o cantitate mare de apă plată, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Aproape fiecare proces din organism depinde de o hidratare adecvată, care să faciliteze funcțiile.

        – Ajută la înlăturarea toxinelor din intestine folosind suc de aloe vera (un sfert de cană).

----------------

        – Ia un supliment probiotic pe stomacul gol (dimineața sau seara) – ajută la distrugerea bacteriilor rele și ajută la vindecarea intestinelor.

        – Fă câte 30 minute de activitate fizică intensă pe zi. Prin transpirație se elimină foarte eficient toxinele dăunătoare, incluzând metalele grele din corp.

        – Poți curăța colonul cu ajutorul unor laxative care se iau pe cale orală sau prin clismă.

              Sursa

https://yve.ro/diete-de-slabit/cum-sa-slabesti-rapid/detoxifierea-organismului/

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic