joi, 11 noiembrie 2021

Hidrocolonoterapia

Hidrocolonoterapia

        Este  o metodă de tratament prin care intestinul gros (colonul) este  curățat de  reziduurile metabolice  depuse  în interiorul sau în urma procesării alimentelor.

        Aceste reziduuri dereglează funcțiile  digestive normale și prin toxinele care apar pur și simplu intoxică organismul.         Numeroase boli sunt  cauzate de acumularea  de reziduuri toxice în organism (putresceine, cadaverine, etc.).

        Constipația cronică favorizează autointoxicarea (organismul recirculă toxinele din colon), dar  și cancerul de colon.

        Colonul are capacitatea de a depozita  reziduurile și de a face  față substanțelor iritante  și alergenilor pe termen lung.         Depășirea capacităților colonului  de a rezolva aceste probleme se instalează lent, astfel încât nu ne dăm seama  decât târziu  că s-a atins punctul  critic în care  el nu mai  funcționează la parametrii normali.

        Printre semnele  cele mai obișnuite sunt: balonarea, constipația, diareea,  durerile și discomfortul abdominal, durerile de cap,  scăderea capacității de concentrare și a performanțelor intelectuale, oboseala cronică, iritații ale pielii, urticarie, alergii,  mâncărimea pielii,  dureri articulare.

        Prin Hidrocolonoterapie se curăță de o manieră blândă și nedureroasă intestinul  gros  de materiile reziduale, toxine, gaze și  paraziți  și se  realizează o importantă detoxifiere cu îmbunătățirea funcțiilor  digestive  și o ameliorare  spectaculoasă a stării  generale.

        O funcționare neadecvată  a intestinului se regăsește  printre mecanismele  de producere a  numeroase boli.

        Echilibrarea funcției  colonului  prin Hidrocolonoterapie  ajută la controlul a numeroase  boli și în special  cele dermatologice: urticarii, alergii, iritații cutanate, psoriasis, eczemă, etc.

        Primele rezultate ale Hidrocolonoterapiei se constată la  nivelul pielii care devine  mai   curată și mai luminoasă.

        Acneea și celulita  se estompează  după începerea Hidrocolonoterapiei.

        Durerile articulare se ameliorează spectaculos prin echilibrarea funcției colonului.

        După  prima ședință de hidrocolonoterapie, pacientul scade în greutate câteva kilograme, somnul și digestia se reglează, capacitatea de efort a organismului crește, se îmbunătățește rezistența  la infecții, apare senzația de ușurare a propriului corp, memoria se îmbunătățește.

 

----------------------

 

 

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic