marți, 10 ianuarie 2017

De câțiva ani ma chinui cu o HIDROSADENITA cumplita.

Buna seara, îmi cer scuze ca deranjez, dar simt ca nu mai pot.
De câțiva ani ma chinui cu o HIDROSADENITA cumplita. Am încercat tot ce se putea încerca, crema, tratament antibiotic, tratament injectabil, operație. Însă nimic. Trecea cât timp eram sub tratament. Apoi apăreau. Înainte de menstruație de-obicei sau oricând in alta perioada. După ce am rămas însărcinată , bubele s-au rărit ai au apărut destul de rar. Speram ca după ce o sa nasc o sa fie bine. Dar au apărut iar, cu o putere parca dubla.. Acum am unul imens la subraț care sta sa iasă afara, încă unul mai in exterior care puroiaza.. Nu stiu ce sa fac. Nu mai vreau intervenție chirurgicală, pentru ca a fost f dureroasa si nu a dat nici un rezultat. Ce ma sfătuiți? Va rog, nu pot nici copilul sa il țin in brațe..."

Buna ziua,
Pentru aceasta afectiune bolnavii au folosit cu rezultate bune ceaiul imuniplant si polenoderm .
Aceste doua preparate actioneaza in exclusivitate asupra cauzelor interne care provoaca astfel de manifestari si odata rezolvate leziunile dispar de la sine, fara unguente sau alte medicamente, fara interventii chirurgicale.

Daca sunteti interesata de aceste doua remedii naturale, ne puteti contacta la 0744827881.
Cu stima
Gheorghe Giurgiu


Mulțumesc! As putea sa comand acest ceai?



Buna ziua,
Ceaiul Imuniplant costa 200 lei pentru 30 de zile , iar polenodem se acorda gratuit persoanelor care sunt luate in evidenta si urmarite lunar de un medic.

Pentru detalii sunati la 0744827881
Cu stima
Gheorghe Giurgiu


Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic