marți, 29 noiembrie 2016

TRATAMENTUL PSORIAZISULUI PRIN BALNEOFITOTERAPIE LA SOVATA

TRATAMENTUL PSORIAZISULUI PRIN BALNEOFITOTERAPIE LA SOVATA
Pana in prezent, la Sovata s-a practicat tratamentul psoriazisului cu ajutorul urmatoarelor mijloace naturale de cura:
-         Bai calde in apa sarata extrasa din Lacul Ursu
-         Namol sapropelic peloidogen din lacul Ursu in aplicatii generale sau partiale
-         Helioterapie in sezonul estival
-         Reechilibrare neuro-vegetativa datorata climatului sedativ al statiunii Sovata
Rezultate:
-         indepartarea scuamelor, de obicei disparitia lor completa;
-         palidarea zonelor eritematoase (rosii)
-         ameliorarea stressului

Aceste ameliorari sunt temporare, persistenta efectelor pozitive variind de la cateva saptamani la cateva luni. Chiar si in aceste conditii, numarul clientilor ce solicita tratament antipsoriazis la Sovata este ridicat, datorita absentei totale a efectelor secundare in cursul acestui tratament.

Pornind de la strategia de evaluare si tratament al psoriazisului expusa in Ghidul European Antipsoriazis 2006 (cel mai recent ghid european), s-a considerat oportuna punerea in discutie a unui tratament asociat:
Fitoterapia cu ceaiul Deniplant, produs realizat de Giurgiu Gheorghe si brevetat de OSIM (Oficiul de stat pentru inventii si marci Romania) in anul 2005.
(Marca Deniplant®: Nr.ord.reg.comert/an: F23/ 383/ 26.08.2005)

Ceaiul Deniplant a fost obtinut prin experimentari succesive (autorul a suferit de psoriazis extins in urma cu 17 ani; severitatea leziunilor si lipsa de raspuns la tratamentele medicamentoase clasice l-au determinat sa experimenteze combinatii de plante medicinale, pana a obtinut formula definitiva; utilizand acest ceai, fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar, leziunile de psoriazis au disparut treptat in decurs de 2 ani si nu au mai aparut de atunci niciodata, desi persoana in cauza a trecut prin perioade de stress acut, susceptibile de a reactiva boala). Informatii suplimentare pe site-urile: www.giurgiugheorghe.ro ; www.deniplant.ro  ; sau www.psoriazis-deniplant.ro

Ceaiul Deniplant a primit medalia de aur la Salonul International de noutati tehnice INVENTA 27-30 mai 1997, Bucuresti.

In anul 1994, Gheorghe Giurgiu a pus bazele Fundatiei Medicale Speranta pentru  tratamentul psoriazisului, care pana in prezent numara cca 500 cazuri intrate in remisiune, din Romania si din strainatate. Remisiuni fara recidiva s-au constatat la 85% din cazuri.

Concluzii: Cu exceptia unor forme specifice de psoriasis: eritrodermic, artrozic sever (mutilant), unde se impune tratamentul sistemic, in celelalte forme de psoriasis merita luata in considerare fitoterapia, avand in vedere eficienta discutabila a preparatelor medicamentoase, la care se adauga multitudinea efectelor lor adverse.

Argumente pro fitoterapie cu Deniplant:
-         nu are efecte adverse de nici un fel: se poate da la gravide, copii, la cardiaci, etc;
-         nu necesita control periodic lunar prin analize de sange, etc;
-         remisiunile de durata la cca 85% din pacienti sunt o dovada ca Deniplant intercepteaza verigi fiziopatologice interne, actionand din interiorul organismului spre suprafata (piele), leziunile cutanate odata vindecate de obicei nu mai reapar;
-         nu necesita alte tratamente alopate
-         nu necesita restrictii alimentare, se poate consuma si alcool – in cantitati moderate
-         confera pacientului independenta psiho-sociala, recastigarea echilibrului psihic (dependenta de medicamente si investigatii lunare nu face decat sa intretina si sa agraveze stressul si tulburarile psiho-comportamentale deja existente, cauzate de aspectul inestetic al pielii)

Indicatii Deniplant:
Psoriazis vulgar, generalizat, gutat, al pliurilor (inversat)
Psoriazis eritrodermic (asociat altor tratamente si sub urmarire stricta a dermatologului)
Artrita psoriazica
(Diagnosticul de psoriasis cutanat este stabilit de specialistul dermatolog)

Deniplant realizeaza obiectivul maximal al Ghidului European Antipsoriazis 2006: "remisiunea aproape completa a tuturor leziunilor de psoriazis pe o perioada lunga de timp".

15.09.2007
Dr. PRETORIAN SUSANA
Director Medical SC Balneoclimaterica Sovata
www.deniplant.ro

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic