duminică, 6 noiembrie 2016

Evolutia psoriazisului

EVOLUTIE 
Se spune ca evolutia psoriazisului se caracterizeaza printr-un mers cronic si prin tendinta la recidive, care se produc de cele mai multe ori fara nici o cauza aparenta.
Totusi s-a dovedit ca folosirea indelungata a costicosteroizilor sau a altor mecicamente care afecteaza ficatul, pot agrava psoriazisul .

Frecventa recidivelor este foarte variabila. Astfel, alaturi de cazurile fericite in care boala se reduce in total la 2-3 izbucniri, de cele mai multe ori recidivele se repeta neincetat, la intervale mai mult sau mai putin indepartate, uneori chiar sub forma de eruptii subintrante, in tot timpul existentei individului. In cursul acestor diverse izbucniri, eruptia poate pastra la unii bolnavi un caracter relativ discret, reducandu-se la un numar restrans de eflorescente, localizate mai ales la locurile de electie, sau imbracand de fiecare data caracterul unei eruptii mai mult sau mai putin generalizate. Totul depinzand de ce tratament este urmat.
Cu cat pacientul incearca sa scape de psoriazis folosit diferite tratamente alopate, cu atat el isi face mai rau.
S-a constatat ca daca nu intervii cu unguente asupra psoriazisului, organismul isi stabileste un echilibru, leziunile se localizeaza si stabilizeaza. In momentul cand ai stricat acest echilibru incepe generalizarea psoriazisului .

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic