sâmbătă, 19 noiembrie 2016

FORMULA TERAPEUTICA PENTRU PSORIAZIS LA CALIMANESTI -CACIULATA

FORMULA TERAPEUTICA DENIPLANT LA CALIMANESTI -CACIULATA
Deoarece tratamentul cu ceaiul Deniplant presupune incetarea oricarui unguent sau alt medicament si fara regim alimentar, se poate aplica urmatoarea schema de tratament :

       1. Baile mineralo-sulfuroase (foto ) la temperatura de 37˚ in cura externa(la vana, aplicate 15 min. timp de 6 zile.

       2. Ceaiul DENIPLANT   750 ml ceai preparat conform unei proceduri speciale se va bea in cursul unei zile in mai multe prize, pe tot parcursul zilei,  Pachetul de ceai Deniplant contine 30 de doze zilnice.. Dupa cele 6 zile(14zile) petrecute in statiune, se continua tratamentul la domiciliul pacientului pana la disparitia totala a leziunilor. Administrarea ceaiului nu trebuie intrerupta brusc ci treptat o zi da, o zi nu, timp de 2 luni. Daca nu mai apare nici o leziune se poate renunta definitiv la ceai.

        3. De doua ori in  6 zile se fac bai  cada (foto) cu plante balneologice, cu efecte antiseptice, antiinflamatorii, cicatrizante, sedative.

      Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara unguente, se poate folosi o crema  cosmetica sau un ulei natural.
Namolul este sapropelic peloidogen, cu mineralizare inalta (NaCl: 2gr/litru namol); il folosim pentru impachetari partiale si generale, incalzit la 39-42grC, stratul de aplicare pe piele este de cca 5 cm grosime. Cei care au si psoriazis si hipertensiune arteriala beneficiaza de aplicare locala de namol cald in strat subtire si fara invelire.

Rezultatele scontate: decaparea scuamelor, care dispar de obicei complet; placardele eritematoase se palideaza, dezobisnuirea organismului de unguente sau alte medicamente alopate. Baile si namolul actioneaza la suprafata iar ceaiul Deniplant la interiorul organismului, inlaturand deficientele interne care declanseaza si intretin acesta boala.

In urma acestui procedeu combinat , datorita faptului ca pielea sa vindecat la suprafata mai repede de cat inlaturarea cauzelor, este posibil ca in prima perioada dupa cura balneofito leziunile sa mai apara din nou, insa pe masura ce ceaiul Deniplant actioneaza si organismul se reface , ele nu vor mai evolua prea mult negativ ci se vor retrage ,ele vor fi de dimensiuni mai mici si treptat vor disparea complet

Daca s-ar urmari din start numai inlaturarea deficientelor interne numai doar cu procedura Deniplant , tratamentul ar fi de durata si ar fi posibil ca organismul sa nu suporte de la inceput incetarea intreruperea utilizarii  unguentelor folosite anterior. A se vedea pe forum evolutia pacientilor numai cu deniplant.

*Daca in primele zile de tratament organismul nu rezista fara unguente, se poate folosi o crema cosmetica sau un ulei natural.(de tip baza hidrofilica anionica, cu efect de inmuiere a stratului cornos si indepartare a scuamelor)

Niciun comentariu:

Videoclip psoriazis

STOP PSORIASIS -VIDEO

Trafic